Real Estate Agents

Pinja Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

Lähes koko työuran myynti- ja asiakaspalvelutyötä tehnyt Pinja tietää, miten asiakkaat tulee kohdata: aidosti ja kunnioittaen, kuuntelemalla ja lopulta ratkaisun löytämällä. Työlleen omistautunut Pinja kertoo olevansa tavoitettavissa aina, oli kyseessä sitten päivä tai yö. Voisi siis sanoa, että Pinjan tekemisestä huokuu aito välittäminen – hän haluaa antaa aina kaikkensa jokaisessa tilanteessa, jotta lopputulos olisi kaikille osapuolille mieluinen.

Määrätietoinen mutta helposti lähestyttävä Pinja on kotoisin Pohjois-Savon Iisalmesta ja nyt viimeiset 13 vuotta on ehtinyt vierähtää Pk-seudulla asuessa. Asuntokaupoilla Pinjalle tutuimmat seudut ovat Helsinki, Vantaa sekä Klaukkala. Kiinteistönvälityksen hän aloitti muutama vuosi sitten ja ala veikin Pinjan täysin mukanaan – alalla häntä kiehtoo ihmisten auttaminen heidän elämän suurissa päätöksissä sekä toisaalta itsensä ylittäminen. Haasteita kiinteistönvälityksessä kohtaa päivittäin ja se pitää työarjen mielenkiintoisena.

Toki vapaa-aikakin saa oman aikansa Pinjan arjessa, sen hän viettää mieluiten ystävien ja perheen parissa. Myös säännöllinen urheilu pitää mielen virkeänä.

Language: Finnish, English

Recently on the market

These homes have just found their new owners.

Sold

Kotikyläntie 7

Espoo · Kirkkojärvi, 02770

66 m² · 2h+tupak

Sold

Ormusmäentie 8

Helsinki · Malmi, 00700

57.5 m² · 2h+k