Real Estate Agents

Maria Kemppainen

Myyntineuvottelija · Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi

Kirkkonummelta kotoisin oleva Maria löysi tiensä kiinteistön välityksen pariin sen monipuolisuuden ja ihmislähtöisyyden houkuttelemana. Kiinteistöihin liittyvää tietoa ja osaamista on työkokemuksen lisäksi karttunut myös kahden talon rakennuttamisen seurauksena.

Työssä Marian parhaimpia puolia on nopea tavoitettavuus ja tehokkuus, minkä johdosta hänen asiakastyytyväisyytensä on ollut vaatimaton 100 prosenttia. Ahkeralta ja periksiantamattomalta Marialta löytyy rautaiset organisoimistaidot, sillä hektisen työn ohella hän on oppinut tasapainoilemaan arjessa seitsemän lapsen kanssa -- ei siis ihmekään, että Mariaa on tituleerattu ajankäytön mestariksi.

Maria hallitsee työssään koko pääkaupunkiseudun. Alalla kiinnostusta pitää jatkuvasti yllä haastavat kohteet sekä uuden oppiminen. Kotipihassa puuhastelu, urheilu ja leipominen ovat Marian tapoja rentoutua työajan ulkopuolella.

Language: Finnish, English

Silja

Maria löysi meille upean uuden kodin Kirkkonummelta. Marian kanssa asiat hoituivat sovitulla tavalla sovitussa ajassa. Yhteydenpito hänen kanssaan oli nopeaa, helppoa ja mutkatonta. Lämpimät suosittelut Mariasta kiinteistövälittäjänä!

5/5

Asunnon myyjä

Saimme myytyä asuntomme nopeasti ja hyvään hintaan. Maria toi laajoilla verkostoilla ja tehokkuudella paljon kiinnostusta asunnolle. Maria on todella innostava tyyppi. Koko myyntiprosessin ajan oli luottavainen olo. Maria on oikeasti Myyjä!

5/5

Recently on the market

These homes have just found their new owners.

Sold

Osmussaarenkaari

Kirkkonummi · Kolsari, 02480

75 m² · 3mh, oh/ k, kph,...

Sold

Kuokkakuja 5

Kirkkonummi · Sepänkannas, 02480

118.5 m² · 4mh, oh, k, khh,...

Sold

Pilvipelto 12

Kirkkonummi · Pilvijärvi, 02480

125 m² · 4mh, oh, k, 2 vh...

Sold

Oravatie 1

Kirkkonummi · Jolkby, Heikkilä, 02400

159 m² · 6h, k, 2 aulaa, ...

Sold

Pranglintie

Kirkkonummi · Kolsari, 02480

103 m² · 3mh, oh, k, khh,...