Real Estate Agents

Mari Varis

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

Mari on työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja tämä pitkäaikainen kokemus tekee hänestä todellisen asiantuntijan. Vuosien varrella Marin matkaan on lähtenyt satoja tyytyväisiä asiakkaita, sillä Marilla on tapana paneutua jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti tämän tarpeita kuunnellen. Mari tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa neuvontaa sekä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa asuntokaupoilla oikeanlaisella hinnoittelulla ja aktiivisella asiakaspalvelulla.

Joensuusta 23 vuotta sitten muuttaneelle Marille ovat Helsingin ja Vantaan seudut tulleet tutuksi niin asuinpaikan kuin työnkin myötä. Hänestä huokuu aito karjalainen luonne – Mari on iloinen, avulias ja sitoutuu työhönsä 110% prosenttisesti. Marille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat häntä mielellään eteenpäin.

Vapaa-ajallaan Mari tykkää sisustaa ja nikkaroida puutarhassaan niin kotona kuin mökillä sekä syksyisin hänet löytää varmuudella sienimetsästä. Mökki oli aikoinaan tulossa Marille myyntiin, mutta hän ihastui siihen täysin ja päätti ostaa sen asiakkaaltaan.

Tarja L.

Suurkiitos Mari jälleen! Ajat muuttuvat hurjemmiksi, mutta sinun ammattitaidollasi asunnon myynti sujui nopeasti. Voin lämpimästi suositella Maria - Mari on paras!

5/5

Tarja ja Iivo

Ammattitaito ja aktiivisuus, siinä parhaat avut. Kiitos Mari hyvin hoidetusta työstä ja kun huomioit meidän iäkkäät henkilöt tänä erikoisena korona-aikana. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen sinulle ja perheellesi!

5/5

Isto ja Päivi

"Kaikki valmistelut menivät sujuvasti ja kuvatkin asunnosta olivat mainiot. Ensimmäinen ostotarjous tuli jo 5 päivän päästä ja pienen neuvottelun päätteeksi asuntomme oli myyty. Prosessin aikana Mari piti meidät hyvin tietoisena asioiden kehittymisestä ja hoiti kaikki ostajan kysymykset ammattitaidolla. Tuli luottavainen olo, mikä on tärkeää, kun näinkin arvokasta asuntoa myydään. Suosittelemme Maria ja hänen edustamaansa asunnonvälitysliikettä lämpimästi muillekin asunnonmyyjille.”

5/5

Recently on the market

These homes have just found their new owners.

Sold

Kalevankatu 47

Helsinki-Uusimaa · Kamppi, 00180

77 m² · 3h+k

Sold

Iskoskuja 1

Vantaa · Myyrmäki, 01600

90.5 m² · 3h, k, kph, s, e...

Sold

Kettinkikuja 5

Kerava · Ahjo, 04200

44.5 m² · 2h, k, kph, piha

Sold

Pohjoiskaari 12

Helsinki · Lauttasaari, 00200

26 m² · 1h+k+kph

Sold

Kivivuorentie 4

Vantaa · Martinlaakso, 01620

62 m² · 2h+k+kph+s+lasit...

Sold

Aleksis Kiven Katu 19b

Helsinki · Vallila, 00510

109 m² · 4-5 h+kt+s