Real Estate Agents

Ina Pulkkinen

Sales Representative · Helsinki, Vantaa, Espoo

Ina on yksi kiinteistöalan kovista, uudemmista osaajista, joka välittää niin pienemmät kuin suuremmatkin asunnot tehokkaasti ja sydämellä. Inan ratkaisukeskeinen mentaliteetti näkyy suoraan hänen saavutuksissaan – ensimmäisen kohteensa hän myi vuorokaudessa yli pyyntihinnan ja ennätys asunnon myyntiajassa Inalla on vaivainen tunti. Empaattisuus, tunnollisuus sekä kyky asettua asiakkaan asemaan ovat piirteitä, jotka tekevät Inasta viiden tähden välittäjän. Asiakkaat saavat Inan kiinni kellonajasta riippumatta, ja kiitosta hän saakin joustavuudesta ja palvelualttiudesta.

Sisustus-artesaanin tutkinnon omaavalla Inalla on myös useamman vuoden kokemus asuntojen flippaamisesta ja remonttien suunnittelusta. Vapaa-ajalla Ina pysyy aktiivisena meditoimalla sekä ulkoilemalla lastensa kanssa.

Pietari

Kaikki sujui oikein hyvin, pelkkää positiivista jäi mieleen

5/5

Essi

Ina on loistava välittäjä! Hän hoiti asuntomme myynnin ammattimaisesti; kirjoitti hyvän esittelyn asunnostamme, jossa nosti esiin juuri ne asuntomme hyvät puolet sekä ehdotti ja perusteli pyyntihinnan. Ina piti myös meidät ajantasalla asioista, oli joustava ja aina tavoitettavissa.

5/5

Olli

Alusta loppuun täydellinen asiakaskokemus. Välittäjä oli asiantunteva, sympaattinen ja luottamusta herättävä. Yritimme ensin myydä asuntoa itse, mutta huonolla menestyksellä. Välittäjän tultua mukaan nostimme asunnon pyyntihintaa reilusti, mutta se meni ensimmäisellä näytöllä kaupaksi.

5/5