Raikurinne 1

Vantaa · Martinlaakso, 01620

89.5 m² · 4 rooms · Floor 3/4 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Tilava läpitalon perheasunto kolmella makuuhuoneella ja parvekkeella.

Tilava parvekkeellinen koti toimii loistavasti suuremmankin perheen asuntona, jossa asukkailla on mahdollisuus omaan rauhaan kolmen makuuhuoneen ansiosta.

Huoneisto on hyvin valoisa ja tilava eteinen tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Olohuone on avara, mikä mahdollistaa mukavan yhdessäolon ja kolme tilavaa makuuhuonetta tarjoaa tilaa isommallekin perheelle. Arkea sujuvoittaa kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc. Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä ja vastaavia suuria asuntoja on yhtiössä jaettu kahdeksi eri huoneistoksi; tässä siis oiva tilaisuus tilavalle perheasunnolle tai esimerkiksi asuntosijoittajalle.

Kulkuyhteydet alueella ovat erinomaiset. Martinlaakson juna-asema on alle kilometrin päässä, bussipysäkki on lähellä ja autolla pääsee näppärästi Hämeenlinnanväylälle. Lähialueella on useita päiväkoteja ja kaikki kouluasteet sijaitsevat Martinlaaksossa. Sujuvat yhteydet palveluihin: mm. Martinlaakson ostari on alle kilometrin etäisyydellä ja kattavammat palvelut löytyvät Myyrmäen palvelukeskittymästä noin 2,5 km päästä.

Ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi!

INA PÄÄKKÖNEN

ina@kodit.io

0405228790

Kylmä autopaikka 10 €/kk Saunamaksu 10 €/kk (tai 7 €, jos 2 vuoroa/kk) 116 kpl Martinlaakson Autopaikoitus Oy:n pysäköintitalossa ja ulkoalueella. Autotalli/hallipaikat 102 kpl ja 14 muuta autopaikkaa. Taloyhtiössä on huoneistoparveketupakointikielto. Taloyhtiöllä vuokratuottoja 41 843,95 euroa tilikaudella 1.1.-31.12.2020. Yhtiö on osakkaana Martinlaakson autopaikoitus Oy:ssä. Talo on lentomeluvyöhykkeellä 2, LDEN 55-60 dB Kaavoitusta ympäröivällä alueella mm.: Martinlaaksontie 24:en kerrostaloja (nro 002413) Osoitteseen Martinlaaksontie 24 muodostuu kulmapiste; kortteli, joka toimii maamerkkinä ja kiinnekohtana. Kulmapiste muodostuu kokoelmasta 3-14-kerroksisia kerrostaloja. Rakennukset ovat korkeimmillaan Martinlaaksontien varressa ja radan vieressä. Martinlaaksontielle päiväkoti (nro 002414) Martinlaakson tarvitaan uusi päiväkoti. Nyt on suunnitteilla 6 ryhmäinen päiväkoti, joka olisi käytössä vuoteen 2027 mennessä. Kaavamuutosalue sijaitsee osoitteessa Martinlaaksontie 26, Viherpuisto 3 tontilla. Vihertielle asuinkerrostalo (nro 002447) Osoitteeseen Vihertie 44-46 kaavoitetaan 4-8-kerroksinen asuinkerrostalo, joka tulee sisältämään liiketilaa kivijalassa. Suunnittelualue sijaitsee Martinlaaksontien eteläpuolella Louhelantien ja Vihertien risteyksessä.

Location

Raikurinne 1, 01620 Vantaa · Martinlaakso

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.