Löydöstie 4

Vantaa · Myyrmäki, 01600

60 m² · 2 rooms · Floor 2/5 · Kerrostalo

Debt-free sales price

129 000 €

2 150 €/m²

Toimiva kaksio nyt myynnissä Myyrmäessä!

Tässä asunnossa on pohjaratkaisu todella toimiva: makuuhuone on tilava, keittiöön sopii hyvin ruokapöytä ja keittiön ovet ovat saaneet kivan värin äskettäin. Olohuoneessa on hyvin tilaa isollekin sohvaryhmälle. Kylpyhuone on täysin remontoitu taloyhtiön puolesta vuonna 2019. Iso parveke johon käynti olohuoneesta. Asunto on erittäin siistissä kunnossa.

Toimivat tilaratkaisut ovat varmasti yksi syy siihen, että 70-luvun kodit ovat nousseet pinnalle. Neliöt on keskitetty olohuoneeseen ja keittiöön. Sellainen muuntautuu helposti nykypäivään.

Omalla tontilla seisova kerrostalo on vuonna 1978 rakennettu ja sitä on pidetty remonttien suhteen hyvää huolta.

Helpot yhteydet lentoasemalle, Marja - Vantaalle, Tikkurilaan sekä keskustaan.

Upeat lenkkeilymaastot myös lähellä joten koiraperheidenkin on täällä hyvä asustaa.

Myyrmäen palvelutarjonta ravintoloineen, kahviloineen ja kulttuuritapahtumineen sekä Myyrmannin kauppakeskus ovat kävelymatkan päässä asunnostasi, jossa kattavat palvelut ja myös Prisma rantautui äskettäin kauppakeskukseen.

Jos tykkäät retro tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin, on tämä asunto paikanpäällä nähtävä!

Lisätiedot mari.varis@rivekodit.fi tai soita numeroon 0400 460852.

More information

Shares
1733-1826
Rooms
2
Living area
60 m²
Total area
60 m²
More information about the area
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Floor
2
Floors total
5
Balcony
On parveke
Kitchen
Keittiössä on alkuperäinen muovimatto ja keittiökaapit, jotka ovat siistissä kunnossa. Astianpesukone, keittiöhana, astiapesukoneen vesi-ja viemärilitokset uusittu 2016.Seinät maalattu 2017, seinäkaakelit maalattu , uudet MDF- keittiötasot, listat sekä sähkötyöt v. 2018-2019.Induktioliesi/uuni ja keittiökaappien vetimet uusittu 2019.
Bathrooms
Kylpyhuone, remontoitu ja laatoitettu v. 2019 kosteusvaurion vuoksi. Remontti tehty tulevaa putkiremonttia ajatellen, päälinjaa yhteydessä olevat syötöt ja venttiilit luukun takana myös uusittu. Isännöitsijällä todistukset remontista ja kosteusmittauksista ja kuivatuksista. Lisäksi kylpyhuoneessa on asennettu lattialämmitys, DeviReg ohjausjärjestelmä (etäohjausmahdollisuus Wi-Fin kautta puhelimella), vesikiertoinen pyyhekuivain ja sadesuihku.
Sauna
No
Bedrooms
Tilava makuuhuone, jossa on alkuperäinen muovimatto, kaapistot, seinät tapetoitu v. 2017.Uudet listat ja sähkötyöt tehty v.2019.Kaapiston vetimet uusittu v.2019.
Isossa olohuoneessa on paljon tilaa ja sieltä on käynti parvekkeelle. Olohuoneessa on alkuperäinen parketti, seinät tapetoitu , uudet listat ja sähkötyöt tehty v. 2019.
Condition
Tyydyttävä

Price & expenses

Debt-free sales price
129 000 €
Debt
1 526,69 €
Maintenance fee
234 €
Funding fee
78 €
Water
20 € / kk
Parking
14,00 € / kk
Availability
Sop.mukaan.

Housing company

Housing company

Asunto Oy Myyrinlahti

Building type

Kerrostalo

Year of construction

1978

Deployment year

1978

Number of apartments

85

Main construction material

Betoni

Roof type

Huopa

Energy class

F2013

Lot ownership

Oma

Property management

Myyrmäenhuolto

Commercial premises (m²)

279 m²

Commercial premises

3

Construction material

Betoni

Roof type

Tasakatto

Roofing material

Huopa

Ventilation

Koneellinen poisto

Other spaces

Eteisessä alkuperäinen parketti ja kaapisto. Seinät maalattu 2017.Uudet listat ja sähkötyöt sekä keskus ja kaapiston vetimet uusittu 2019.

Parkings spots on the yard

70

More information about the housing company's parking spots

Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite on yhtiöllä 94 autopaikkaa.

Heating

Kaukolämpö

More information about charges

Kylmäautopaikka 14,00€/kk ja pistokkeellinen paikka 16,00€/kk. Vesimaksu 20,00€.

Zoning

Asemakaava
  • 2022-2023 Julkisivu-urakan aloitus. 2021Julkisivun kuntotutkimus, hissien tekniset korjaukset kuntokartoituksen mukaisesti. Seinämaalaus (muraalimaalaus talon päätyyn) 2020 porrashuoneiden täydellinen vahanpoisto, peruspesu ja vahaus. Sadevesi, salaoja, ja tonttijohtojen uusintaurakka. 2019 hissien kuntokartoitus, ikkunoiden ja parvekeseinien lämpökuvaus pistokokeina, parvekkeiden kattokorjaukset. 2018 lämpöjohtoverkoston perussäätö ja tasapainotus, sulku- ja linjasäätöventtiilien, patteriventtiilien ja niiden termostaattien uusinta ja säätö. Uusi grillikatos palaneen tilalle, sekä paloalueen korjaukset. 2017 uusittu pihakeinu ja lasten jousieläimet, putkiston kuntotutkimus, alapohjarakenteiden pintakosteuskartoitus. 2016 lämmönvaihdin uusittu, talokohtaiset käyttövesisulut uusittu, kuivaushuoneiden lattiat maalattu, kellarikäytävien, kuivaushuoneiden ja pyöräsuojien valaisimet uusittu. CD-portaiden ala-aulojen lattiat uusittu. F-portaan mankeli uusittu. 2015 yhden kylpyhuoneen seinäkaivon muuttaminen lattiakaivoksi, A-portaan pääty lämpöeristetty ja rapattu. B-portaan ilmanvaihdon huippuimuri uusittu. E-F talon kylmäkellarin höyrystimet vaihdettu. Lämmönvaihdin ja kaukolämpökeskuksen automaatio uusittu. Ilmanvaihto puhdistettu, mitattu ja säädetty. Julkisivun vesipalopostit uusittu. 2014 laadittu kiinteistön kuntoarviointi. Ikkunat kyllästetty ulkoa ja välistä. A-B ja C-D hissikonehuoneiden katon kaltevuusmuutokset, aluskatteiden asennus. Kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. Kiukaat uusittu, sähkökeskukset huollettu. E-F talon kylmähuoneen kompressori uusittu. 2013 yleisten saunojen löylyhuoneiden panelointien ja valaistuksen uusiminen. Kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. Kellarien ja tontin jätevesiviemärit puhdistettu ja kuvattu. Ylimpien kerrosten parvekekattojen parvekereunat korotettu. 2012 kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. roskakatoksen katto ja seinä uusittiin ja valaistusta parannettiin. Ulko-ovien/sisääntulosyvennysten betonilaatat pinnoitettiin. Portaikkojen ala-auloihin asennettiin jauhesammuttimet. Ulko-oviin koodilukot. Tarkemman luettelon tehdyistä remonteista saat välittäjältä.

More information about the location

Information about local area
Myyrmäen kaavarungossa kehitetään kasvavaa ja tiivistyvää kaupunginosaa ja keskustaa laaja-alaisesti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tavoitteena on viihtyisä ja vehreä asuinympäristö ja elinvoimaisena kehittyvä keskusta, jossa kohtaavat ihmiset, palvelut, työ ja sujuva liikkuminen.
Services
Kattavat Myyrmäen palvelut kävelyetäisyydellä Kauppakeskus Isomyyri n. ( 311m), Lidl (360m).Kauppakeskus Myyrmanni n. 710 m. Terveysasema n. 413 m. K?Citymarket Vantaa Myyrmäki 9 min (709 m) Kauppakeskus Myyrmanni 9 min (709 m)
Schools
Alakoulut: Vantaan kaupunki Kilterin koulu n. 658 m.Kaivokselan koulu n. 658m. Yläkoulut: Vantaan kaupunki Kilterin koulu n.9 min (658 m) Vantaan kaupunki Martinlaakson koulu n. 28 min.
Kindergartens
Vantaan kaupunki Avoin päiväkoti Vaskikello n. 284m.Jönsaksen päiväkoti n. 3 min, Ojanhaan päiväkoti n. 380 m, Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu n. 538 m.

Location

Löydöstie 4, 01600 Vantaa · Myyrmäki

Debt-free sales price

129 000 €

2 150 €/m²