Karhunkierros 2

Vantaa · Pähkinärinne, 01640

78.5 m² · 3 rooms · Floor 3/6

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Karhunkierros 2

Tässä asunnossa on perusasiat kohdillaan, asunto on valoisa ja avara sekä hyvässä kunnossa. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joten tämä on loistava tilaisuus esimerkiksi lapsiperheelle, tai etätyötä tekevälle ja tilaa kaipaavalle. Asunnossa on sauna, jossa kelpaa rentoutua työpäivän jälkeen, sekä lasitettu tilava parveke etelän suuntaan. Huoneistossa on erinomaisesti säilytystilaa, sillä eteisestä ja käytävästä löytyy kaapistot sekä vaatehuone, makuuhuoneissa on kaapistot ja lisäksi huoneistolle kuuluu erittäin tilava häkkivarasto. Samaan taloyhtiöön kuuluvasta parkkihallista löytyy autopaikka, joka myydään erillisenä osakkeena hintaan 6500€.

Omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö on hyvin hoidettu ja asunnolla on erittäin maltilliset juoksevat asumiskustannukset (hoitovastike 3,5€/m2).

Pähkinärinne on rauhallista ja luonnonläheistä seutua, edelleen kehittyvä alue jossa on sekoitus 1970 ja 2000 luvun arkkitehtuuria. Lammaslammen ympäri kiertää valaistu ulkoilureitti mikä tarjoaa loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy myös luontopolku ja Pähkinärinne-seuran palstaviljelyalue. Kaikki tarvittava on lähellä kuten päivittäistavarakaupat, päiväkodit ja lähimmät koulut alle 2km säteellä. Monipuolisemmat palvelut löytyvät Myyrmannista Myyrmäen palvelukeskittymästä.

Läheltä monipuoliset julkisen liikenteen yhteydet niin Vantaan sisällä, kuin Helsingin ja Espoonkin suuntaan.

Features

Balconies

Elevator

Location

Karhunkierros 2, 01640 Vantaa · Pähkinärinne

Services

Päivittäistavarakaupat K-Market Mantelikuja 350m K-Supermarket Lammaslammentie 800m K-Supermarket Herkkupähkinä 1,1km Lidl 1,6km Kauppakeskus Myyrmanni 3,1km Kauppakeskus Kaari 6,1 km Terveyskeskukset Vantaan kaupunki Myyrmäen terveysasema 3,3km Vantaan kaupunki Martinlaakson terveysasema 3,8km Helsingin kaupunki Malminkartanon terveysasema 4km Espoon kaupunki Leppävaaran terveysasema 4,5km Liikunta Energia Areena 2,4km Fressi Myyrmäki 2,4km Pähkinärinteen ratagolf 5,5km

Transportation connections

Sujuvat yhteydet omalla autolla ja bussipysäkki lähellä. Bussipysäkki Karhunkierros 150m Bussipysäkki Pähkinärinteentie 60m

Outdoor scenery

Lammaslammen ympäri kiertää valaistu ulkoilureitti mikä tarjoaa loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy myös luontopolku ja Pähkinärinne-seuran palstaviljelyalue.

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.