Joutsentie 10 A

Vantaa · Korso, 01450

102 m² · 5 rooms · Floor 1/2 · Paritalo

Debt-free sales price

348 000 €

Kodikas paritalo rauhallisella alueella nyt myynnissä!

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään paritaloon Vantaan Korsossa, joka on erittäin haluttu asuinalue.

Tämä 2008 rakennettu kaksikerroksinen paritalo tarjoaa tilaa ja toimivuutta arjen pyörittämiseen.

Tässä kodikkaassa asunnossa on kaiken kaikkiaan viisi huonetta. Kolme makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee alakerrassa askarteluhuoneen sekä varastohuoneen nimellä. Yläkerrasta löytyy iso olohuone, jossa on katonkorkeus hulppeat 6 metriä ja se tuo yläkertaan tilantuntua ja avaruutta. Tyylikäs avokeittiö sijaitsee olohuoneen yhteydessä ja olohuoneesta pääsy suojatulle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös iso makuuhuone sekä kylpyhuone.

Alakerrassa on takkahuone, askarteluhuone ja varastotila, jotka toimivat makuuhuoneena. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa ja kodinhoitotila on käytännöllisesti kylpyhuoneen yhteydessä ja ihana tunnelmallinen sauna.

Takkahuoneesta on käynti viihtyisälle terassille ja omalle pihalle, jossa voit nauttia aamu- ja iltapäiväkahvit raikkaassa ulkoilmassa. Tontilla on myös ulkovarasto (n. 6 m²) sekä puukatos.

Olohuoneessa sekä takkahuoneessa on varaavat takat, jotka säästävät hyvin lämmityskuluja.

Asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa.

Palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä tätä kotia: lähikauppa vain 1 km päässä, alakoulu n. 500 metrin päässä ja yläkoulu n. 400 metrin päässä, sekä useita päiväkoteja alueella. Liikenneyhteydet ovat hyvät - Korson juna-asemalle on vain n. 2 kilometriä ja lentokentälle sekä ostoskeskus Jumboon pääsee autolla noin 15 minuutissa.

Tämän ihastuttavan paritalon erinomaiset tilat ja loistava sijainti tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille perheille ja elämäntilanteille.

Paritalo on kiinteistö ja varainsiirtovero 3%.

Lämpimästi tervetuloa taloa katsomaan silloin kun sinulle sopii.

Kaikki tarjoukset otetaan vastaan!

Lisätiedustelut puh. 040 358 2109 / kimmo.antikainen@neliotliikkuu.fi

More information

Rooms
5
Living area
102 m²
Other area
30 m²
Total area
145.5 m²
More information about the area
Rakennuspiirustusten mukaan huoneistoala 102 m2, joka jakautuu: 1. krs 62m² + kellarikerrokset tilat 40 m²). Lisäksi huoneistoalaan kuulumatonta taloustilaa, kuten varasto.
Floor
1
Floors total
2
Balcony
On parveke
Kitchen
Topi-keittiö, jossa kauniit vaalean sävyiset ovet, työtasot laminaattia. Graniitinharmaa astianpesukone (Siemens), liesi (Gram), jääkaappi-pakastin side-by-side (LG), jossa jääpalakone ja vesiautomaatti, liesikupu (Savo) huippuimurilla.
Bathrooms
Yläkerrassa erillinen wc, jossa suihku. Alakerrassa kylpyhuone ja sauna sekä kodinhoitotila. Alakerran kylpyhuoneessa lämminvesivaraaja ja paikka pesutornille.
Lavatories
Wc molemmissa kerroksissa.
Sauna
Yes
More information about the sauna
Saunassa on heti valmis kiuas, tyylikäs led-valaistus.
Bedrooms
Kolme tilaa makuuhuonekäytössä. Alakerran makuuhuoneina toimivat tilat ovat rakennuspiirustuksen mukaan askarteluhuone ja varasto.
Avara ja normaalia korkeampi kattokorkeus (n. 6 m).
Utility room
Kodinhoitotila on kylpyhuoneen yhteydessä.
Storage spaces
Ulkovarasto (n. 6 m2)sekä puukatos.
Condition
Hyvä
More information about condition
Asunto on hyvässä kunnossa, mutta joitakin asumisen jälkiä on. Kuntotarkastus on tehty vuonna 2015. Listat puuttuu osittain ja rappuset kaipaavat maalausta.

Price & expenses

Debt-free sales price
348 000 €
Property tax
460.64 € / vuosi

Information about property

Building type

Paritalo

Year of construction

2008

Deployment year

2008

Main construction material

Puu

Roof type

Tiili

Lot ownership

Oma

Apartments.otherArea

30 m²

Total area

145.5 m²

More information about construction material

Runko elementtirakenteinen.

Construction material

Puu

Roof type

Harjakatto

Roofing material

Tiili

Ventilation

Koneellinen ilmanvaihto LTO

Other spaces

Ensimmäisessä kerroksessa iso olohuone, avokeittiö, makuuhuone, kylpyhuone ja eteinen sekä parveke. Alakerrassa takkahuone, kaksi makuuhuoneena toimivaa tilaa (askarteluhuone ja varasto), kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitotila ja sauna. Alakerrasta käynti omalle pihalle.

Zoning

Asemakaava
  • Yläkerran makuuhuoneeseen lattiat uusittu ja seinät maalattu sekä katto maalattu 2023. Alakerrassa lupapiirustuksessa askarteluhuoneeksi merkitty tila, joka toimii nyt makuuhuoneena, on tapetoitu ja maalattu 2022. Myöskin makuuhuonekäytössä olevan alakerran tilan (rakennuspiirustuksessa varasto) katto sekä seinät maalattu ja lattia uusittu 2023. Takkahuoneen seinät maalattu 2023. Kodinkoneet keittiössä kaikki uusittu, astianpesukone (2017), uuni/liesi (2021), jääkaappi-pakastin (2022). Tasot uusittu ja tiskiallas+hana (2021). Ilmalämpöpumppu (2021).

More information about the location

Information about local area
Harrastemahdollisuudet Korson suuralueella ovat loistavat. Ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla. Korson monipuoliset palvelut n. 3 km päässä.
Services
Lähikauppa n. 1 km. Ostoskeskus Jumboon ja lentokentälle autolla ajat n. 15 minuutissa. Korson juna-asema n. 2 kilometrin päässä.
Schools
Alakoulu n. 500 m ja yläkoulu n. 400 m.
Kindergartens
Useita alueella.

Location

Joutsentie 10 A , 01450 Vantaa · Korso

Debt-free sales price

348 000 €