Heporinne 2

Vantaa · Hakunila, 1200

New development · As Oy Vantaan Valjakko

30.5 m² · 1 room · Floor 3/7 · Apartment

Debt-free sales price

138 000

4 525 /m²

1 050 €/month, of which rent is 627 €/month and down payment is 423 €/month

Kimmo Koponen
Kimmo Koponen

Myyntineuvottelija, Lehto

kimmo.koponen@lehto.fi+358 50 471 9722

As. Oy Vantaan Valjakko: Tyylikkäitä ja kohtuuhintaisia koteja uudistuvassa Hakunilassa 

As. Oy Vantaan Valjakko valmistuu  Hakunilan Heporinteeseen, noin 600 metrin päähän kaupunginosan keskustasta. 7-kerroksinen moderni kerrostalokohde tarjoaa valittavaksesi 44 valoisaa ja hyvin suunniteltua asuntoa, joista valtaosa kaksioita ja kolmioita ja pienempi osuus tilavia yksiöitä. Täällä elät täyttä elämää kävelymatkan päässä kaikesta, harrastusmahdollisuuksien ja Sipoonkorven luontopolkujen lähellä – mainioiden kulkuyhteyksien vieressä.

Hakunila on noin 11 000 asukkaan uudistuva ja aktiivinen kaupunginosa itäisellä Vantaalla, heti Sipoonkorven kansallispuiston vieressä. Tuleva Vantaa-ratikka sekä innovatiivinen uudisrakentaminen tuovat lähivuosina alueelle runsaasti uusia asukkaita sekä modernia uutta ilmettä. Vuoden kaupunginosa -palkinnonkin yhteisöllisellä menollaan napannut Hakunila kerää pisteet yksinkertaisella reseptillä: kaikki on lähellä, ihmiset mukavia, ja luontoelämykset näyttelevät arjessa suurta osaa.

Kätevät kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet ovat As. Oy Vantaan Valjakosta todella kätevät. Bussilla pääsee kotioven edestä suoraan mm. Tikkurilaan, Jumboon, Aviapolikseen, Myyrmäkeen, Mellunmäen metroasemalle sekä Helsingin Rautatientorille. Pyöräillen Tikkurilaan tai Mellunmäen metrolle ehtii 20 minuutissa. Kehä III:a ja Lahdenväylää hurauttaa autolla nopeasti neljään suuntaan, esimerkiksi Helsingin keskustaan alle 30 minuutissa. Noin 15 minuutin ajomatkan päästä löytyvät Jumbo, Itis ja Tikkurila.

● Bussipysäkki 30 m● Tikkurila 4,5 km● Helsinki-Vantaan lentoasema 12 km● Helsingin keskusta 18 km

Arjen palvelut ulottuvillasi

As. Oy Vantaan Valjakon sijainti kävelymatkan päässä kaikesta tekee arjesta helppoa. Kilometrin säteeltä löytyy peräti 10 päiväkotia, joista yksi ruotsinkielinen ja toinen suomen- ja venäjänkielisille lapsille. Lehtikuusen koulu (350 m) on melkein kulman takana ja kirjasto (450 m) samoin. Hakunilan keskuksesta (600 – 800m) löytyvät mm. ruokakaupat, ravintolat, neuvola, terveysasema ja apteekki.

● Hepopuiston päiväkoti 80 m● Hammaslääkäriasema 300 m● Hakunilan kalliosuojan liikuntatilat 350 m● Lehtikuusen koulu 360 m● Kirjasto 460 m● Neuvola 600 m● Terveysasema 700 m● Hakunilan ostoskeskus 800 m● Sotungin koulu ja lukio 1,3 km● Porttipuiston liikekeskittymä (mm. Tokmanni) 1,9 km● Vantaan IKEA 2,3 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

Valjakon yksiöt ovat tilavia ja helposti kalustettavia. Asuntojen pintamateriaalivaihtoehdot ovat korkealaatuisia ja inspiroivia – täydellinen lähtökohta omannäköisesi kodin sisustamiselle. Kaksioissa ja kolmioissa löytyy valinnanvaraa pohjaratkaisujen ja parvekkeiden suhteen. Joissakin on lasitetun parvekkeen sijalla viherhuone eli viihtyisä ja ympäri vuoden käytettävä tila lattialämmityksellä. Osassa isompia asuntoja on myös huippukätevä varastotila eteisen yhteydessä. Saunat löytyvät naapuritaloista, jotka valmistuvat hiukan Valjakon jälkeen. Pihalta löytyy viihtyisä taloyhtiöiden yhteinen leikille ja oleskelulle omistettu kulmaus.

Oivalliset puitteet ulkoiluun

As. Oy Vantaan Valjakko on oiva kotipesä urheilun, liikunnan ja ulkoillun ystäville. Läheisen kalliosuojan (350 m) liikuntatiloissa voi treenata kuntosalin lisäksi mm. taistelulajeja, salibandya ja pöytätennistä. Kilometrin sisältä löytyy lisäksi ratsastuskoulu, siirtolapuutarha, uimahalli, futishalli, tenniskentät sekä urheilupuisto yleisurheilukenttineen. Läheinen Sipoonkorven kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta hiihdon, pyöräilyn, kalliokiipeilyn, lintubongauksen ja luontoretkien parissa – myös ratsain. Koirille ja omistajille vaihtelua tarjoavat koira-aitauksen lisäksi koirahiihtolatu lähellä kotia sekä Ojangon koiraurheilualue (1,5km).

Monikäyttöiset viherhuoneet

Osassa Valjakon asunnoista on lasitetun parvekkeen sijalla viherhuone eli viihtyisä ja ympäri vuoden käytettävä tila lattialämmityksellä.Viherhuone on ulko-olohuone, joka on helppo muokata moneen käyttöön.Se on esimerkiksi mainio kasvihuone, harrastehuone ja kesäolohuone.

Price & expenses

Debt-free sales price

138 000

Sales price

55 216

Debt

82 784

Maintenance fee

106.75 €/month

Renovation fee

80.02 €/month

Plot rent fee

65.27 €/month

Availability

15.12.2021

Features

Balconies

Equiped kitchen

New build

Housing company

Housing company

Asunto Oy Vantaan Valjakko

Building type

Kerrostalo

Year of construction

2021

Number of apartments

1

Elevator

No

Main construction material

Roof type

Energy class

Energy certificate

No

Lot ownership

No

Commercial premises (m²)

0

No. of commercial premises

0

Property management

  Location

  Heporinne 2, 1200 Vantaa · Hakunila

  What is Rive Pay?

  Live in a rented home for a year and we will help you raise the capital you need to buy it. Rive Pay allows you to become an apartment owner without saving for years.

  The monthly fee includes rent and accumulates the capital needed for mortgage.

  After the rental period of one year at the latest, you will become the owner of the apartment.

  The price of the apartment is agreed before the start of the rental period, so even if the value of the apartment increases significantly during the year's rental period, this will not affect the future purchase price.

  Read more

  Debt-free sales price

  138 000

  4 525 /m²

  1 050 €/month, of which rent is 627 €/month and down payment is 423 €/month

  Kimmo Koponen
  Kimmo Koponen

  Myyntineuvottelija, Lehto

  kimmo.koponen@lehto.fi+358 50 471 9722