Uudenmaankatu 12a

Turku · Itäinen keskusta, 20500

47 m² · 2 rooms · Floor 4/7 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Upeaksi remontoitu kaksio Itäisestä keskustasta!

Läpitalon kulkeva huoneisto on juuri valmistunut koko asunnon uudistaneesta remontista. Isot ikkunat tekevät tästä kodista erittäin valoisan ja sijainti Itäisessä keskustassa on mitä parhain. Korkeakoulujen lisäksi jokiranta, Tuomiokirkon miljöö ja monet Turun parhaista ravintoloista löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä.

Asunto on huomattavan hiljainen ja huonejärjestys on erittäin toimiva. Sisään tultaessa oikealle asettuu Charmian mallistosta valittu kaunis keittiö, joka kunnioittaa talon rakennusaikakautta ja kaipaa rinnalleen enää vain tyylikkään ruokailuryhmän. Tilava makuuhuone sijoittuu rauhallisen sisäpihan suuntaan, työpöydälle on hyvin tilaa ja kiinteä kaapisto tarjoaa aina tarpeellista säilytystilaa. Hyvän mallinen olohuone on helppo sisustaa mieleiseksi ja kivana yksityiskohtana katon rajaa kiertää sävytetty maaliboordi. Olohuoneesta on kulku länteen ja ilta-aurinkoon suuntaavalle lasitetulle parvekkeelle. Rakennus on korkealla Kerttulinmäen kalliolla ja parvekkeelle astuessa tuntuukin siltä, että elät neljättä kerrosta huomattavasti korkeammalla. Saneerattu kylpyhuone Hansgrohen vesikalusteilla on ajaton ja juuri niin upea kuin kuvat kertovat.

Taloyhtiöstä on huolehdittu esimerkillisesti. Putkiremontti, julkisivu-, katto- ja ikkunaremontit ovat takanapäin. Rakennus on perustettu kalliolle, ilman Itäiselle keskustalle tyypillisiä puupaalu-huolia. Autohallipaikkoja on vuokrattavissa heti samasta korttelista.

Toimi nopeasti ja varaa oma esittelyaikasi myös äitienpäivänä.

Location

Uudenmaankatu 12a, 20500 Turku · Itäinen keskusta

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.