Nostoväenkatu 9

Turku · Runosmäki, 20360

111 m² · 5 rooms · Floor 5/6 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Neljän makuuhuoneen muuttovalmis kerrostalokoti!

Kauniisti pintaremontoidun asunnon eteinen johdattelee sisääntulijan olohuoneeseen, eli tämän kodin sydämeen. Olohuone on hyvän mallinen ja avarassa tilassa viihtyy varmasti koko perhe. Olohuoneesta on käynti toiselle lasitetuista parvekkeista sekä kahteen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja toimivat moneen käyttöön. Eteisen puolelta on kulku kylpyhuoneeseen ja arkea helpottavaan erilliseen vessaan. Keittiöstä avautuu upeat maisemat ja tilaan mahtuu kuuden hengen ruokailuryhmä. Keittiön sijoituksen ansiosta aamupalaa voi kokkailla rauhassa muita perheenjäseniä herättämättä.

Olohuoneen kautta on kulku huoneiston toiseen päähän. Tänne sijoittuu aina tarpeellinen vaatehuone ja kaksi makuuhuonetta lisää. Toinen makuuhuoneista toimii tällä hetkellä master bedroomina ja toinen näistä olisi kokonsa puolesta luonnollinen työhuone. Tässä huoneessa on ekstrana käynti toiselle lasitetulle parvekkeelle. Kaikkiin neljään makuuhuoneeseen on asennettu liukuovikaapistot ja yhdessä vaatehuoneen kanssa säilytystilaa onkin runsaasti.

Huoneisto on hiljattain pintaremontoitu tarkasti ja hyvällä maulla. Ikkunapinta-alaa on hurjasti, joten huoneisto on valoisa ja yhdessä valittujen pintamateriaalien kanssa todella raikas kokonaisuus.

Taloyhtiöllä on runsaasti pysäköintitilaa ja aivan lähistöltä kulkevat Fölibussit tiheään tahtiin. Impivaaran liikuntapalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja vierestä löytyy lisäksi mukavat ulkoilumaastot pururatoineen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin.

Location

Nostoväenkatu 9, 20360 Turku · Runosmäki

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.