Martinkatu 15

Turku · Martti, 20810

55 m² · 2 rooms · Floor 1/3 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Upea kaksio Martin parhailla paikoilla!

Tämä upea kaksio sijaitsee Martinmäellä tunnelmallisessa 50-luvun talossa. Aikakauden tyypillisiä, kauniita ratkaisuja huomaat heti ulko-ovelta alkaen. Tyyli jatkuu kaunista porraskäytävää pitkin sisälle huoneistoon ja sen yksityiskohtiin.

Syvät ikkunalaudat, jykevät seinät, parvekkeen pariovet ja olohuoneen kulmaikkuna luovat tälle nykyaikaan päivitetylle huoneistolle kodikkaan tunnelman. Asunto on juuri valmistunut laajasta saneerauksesa ja käytetyt materiaalit sekä kiintokalusteet ovat laadukkaita. Uusi keittiö on integroituine kodinkoneineen nykyaikainen ja tyylikäs. Ruokailuryhmälle on suunniteltu oma paikkansa keittiön ikkunan ääreltä, jolloin tilavan olohuoneen sisustaminen mieleiseksi käy helposti. Huoneiston ikkunat ja parveke ovat pihojen suuntaan tarjoten vehreät ja rauhalliset näkymät. Kylpyhuoneeseen on valittu upeaa marmorikuvioista laattaa ja tilaa on myös pyykinpesukoneelle. Makuuhuoneen kiinteä kaapisto tarjoaa aina tarpeellista säilytystilaa ja lisäksi huoneistolle on osoitettu yhteistiloista kaksi omaa varastoa. Asunto sijaitsee talon sisäpihan puoleisessa päädyssä, joten asunto on hiljainen ja kadun ohikulkijoiden katseilta suojassa.

Taloyhtiöstä on huolehdittu vuosien saatossa hyvin, mm. perinteinen putkiremontti ja kokonaisvaltainen julkisivu-, katto-, ikkuna- ja parvekeurakka ovat tehtynä.

Omalta kotiovelta on lyhyt matka Martin kattaviin palveluihin. Lähikaupat, ravintolat, urheilupuisto ja jokiranta löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Turvalliset pyörätiet ja hyvät julkiset yhteydet vievät nopeasti keskustaan.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi Juha-Matilta.

Vastikkeeseen sisältyy laajakaista 10mb. Sähkö kulutuksen mukaan. Autopaikka 17€/kk, autoallit 39-54€/kk. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta hinnasta.

Location

Martinkatu 15, 20810 Turku · Martti

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.