Linnankatu 49

Turku · Keskusta, 20100

57 m² · 2 rooms · Floor 6/11 · Kerrostalo

Debt-free sales price

228 000 €

4 000 €/m²

Upea kaksio huippupaikalta!

Etsitkö valoisaa kaupunkikotia loistavien ulkoilureittien varrelta alueelta, jossa Aurajoki hurmaa vuodenajoista riippumatta erilaisin tapahtumin. Asunnon pääosin vaaleat pinnat tuovat valoisuutta ja raikkautta asuntoon. Keittiön vaalea ilme ja tummat tasot tuovat särmää. Pieni arkiruokapöytä mahtuu myös keittiöön. Keittiön ikkunasta voit ihastella näkymiä puistoon ja Aurajoelle päin.

Kodin olohuone on avara ja tilava. Suuret ikkunat puistonäkymillä ja Aurajoelle pilkahdellen tuovat valoa ja kauneutta. Olohuoneeseen mahdut tarvittaessa sijoittamaan vaikka etätyöpisteen. Olohuoneesta on käynti asunnon upealle, koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelle mahtuu myös sijoittamaan sopivat kalusteet ihania kesäpäiviä ajatellen.

Asunnossa on yksi makuuhuone ja säilytystilaa löytyy liukuovilla varustetuista vaatekaapeista. Kylpyhuoneen vaaleat sävyt on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2009. Taloyhtiössä myös julkisivuremontti on tehty, joten suuret remontit ovat hoidettu alta pois tuleville vuosille. Autohallissa autonpesumahdollisuus. Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä asut varmasti pitkään.

Tule ihastumaan uuteen kotiisi!

Näytöt ja tiedustelut

tiina.rintamaki@rivekodit.fi

p. 0505562799

More information

Shares
41672-42064
Rooms
2
Living area
57 m²
More information about the area
Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta.
Floor
6
Floors total
11
Balcony
Lasitettu
Sauna
No
Housing company's spaces
Yhtiössä on useampia rakennuksia, joista tarkempi erittely yhtiöjärjestyksessä.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
228 000 €
Debt
56 392,63 €
Maintenance fee
192,66 €
Funding fee
482,79 €
Water
22 € / hlö / kk
Parking
20 € / kk
Availability
Sopimuksen mukaan

Housing company

Housing company

Asunto Oy Linnanrinne

Building type

Kerrostalo

Year of construction

1966

Deployment year

Number of apartments

340

Main construction material

Betoni

Roof type

bitumikermi

Energy class

D2018

Lot ownership

Oma

Property management

Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy

Commercial premises (m²)

96 m²

Commercial premises

1

Construction material

Betoni

Roof type

Tasakatto

Roofing material

bitumikermi

Ventilation

Koneellinen poisto

More information about the housing company's parking spots

Taloyhtiössä autopaikkoja erillisinä osakkeina. Jonotusperiaatteella kuukausimaksulla autotalli ja autokatospaikkoja.

Heating

Kaukolämpö

More information about charges

Autopaikkavuokra/ kylmä tornitaloissa 10 €/kk, Autokatosvuokra/tornitaloissa 20 €/kk, Autohallivuokra/tornitaloissa 40 €/kk. Ks. vastikkeiden määräytymisen perusteista yhtiöjärjestyksen 4 §.

Zoning

Asemakaava
  • Tornitalot: 2008-2010 -linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti uusitut märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä. 2011 Valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2012 Tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2013-14 Jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2015 Uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2016 Kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2018 Valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2019 Julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2020-2022 Laajamittainen julkisivuremontti. Julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksien uusintaa, A-B talon piipun purku.

More information about the location

Information about local area
Aurajoen rantaan n. 50 m.
Services
K-supermarket Föri 500 m K-Market Martinmylly 800 m K-Maarket Portsa 950 m

Location

Linnankatu 49, 20100 Turku · Keskusta

Debt-free sales price

228 000 €

4 000 €/m²