Vanha turuntie 75

Raasepori · Pohja, 10420

83 m² · 3 rooms · Floor 2/2 · Kerrostalo

Debt-free sales price

159 000 €

1 915,66 €/m²

UPEA AVARA 83 m2 ASUNTO ainutlaatuisessa miljöössä

UPEA AVARA 83 m2 ASUNTO ainutlaatuisessa miljöössä Raaseporissa. Lähellä on monet hyvät golfkentät, laskettelukeskus, meri sekä kulttuurikeskukset Fiskars ja Billnäs. Asunto sopii niin ykkösasunnoksi kuin kakkosasunnoksi, josta käsin voit tehdä etätöitä upeassa ympäristössä.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVITAAN NÄYTÖSTÄ, OLEN USEIN LÄHISTÖLLÄ.

Asunto sijaitsee entisen Pohjan kunnantalon toisessa kerroksessa, josta on avarat näkymät merelle päin. Asunnon pohja on avara ja valoisa. Huoneistossa on tyylikäs keittiö kivitasoineen, jossa on mukavasti lasku- sekä säilytystilaa. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone sekä avara kylpyhuone. Yläkerrassa parvella on 20 m2, joka soveltuu myös makuu- / työhuoneeksi.

Talossa on upea avara eteisaula, hulppeat saunatilat uima-altaineen ja kuntosaleineen. Vieressä on lähikauppa, apteekki, kirjasto sekä kaksi ravintolaa. 7 km päässä on Nordcenterin golfkeskus, jossa voi golfin lisäksi harrastaa mm. tennistä ja padelia. Ruukkigolfiin on matkaa noin 4 km. Gumnäsin uimarannalle on vajaa kilometri. Karjaalle ajat vartissa, jossa lisää kauppoja ja sieltä pääset junalla kätevästi Helsinkiin ja Turkuun.

Tiivistetysti:

- Upea valoisa asunto, jossa huonekorkeutta jopa 6 metriä

- Avokeittiö, ruokailutila/olohuone, 1 mh alhaalla + tilava parvi + lasitettu parveke

- Huoneistoon kuuluu autopaikka sekä tilava lämmin irtaimistovarasto

- Talossa on hissi ja asuntoon on esteetön kulku

- Yhtiöllä oma tontti, tyylikkäät saunatilat, uima-allas sekä kuntosali

- Upeat ulkoilualueet ja monet harrastusmahdollisuudet lähellä mm. golf, tennis, padel, laskettelu, veneily

- Lähikauppa, apteekki ja kirjasto vieressä

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika.

Service also in English.

Yhteydenotot:

Marja Smedberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, BBA, osakas, sisustussuunnittelija

040 126 4300 / marja.smedberg@rivekodit.fi

Rive | Kodit.io LKV Oy

Y-tunnus: 3165356-5

Lapinlahdenkatu 16 (Maria 01)

00180 Helsinki

Ota myös yhteyttä, mikäli tarvitset apua oman asunnon myynnissä, autan mielelläni.

Avainsanat: asunto, vapaa-ajan asunto, kakkoskoti, golf, meri, esteetön, hissi, uima-allas, kuntosali, valoisa, raasepori, pohja, fiskars, uusimaa, läntinen uusimaa

More information

Shares
1420-1483
Rooms
3
Living area
83 m²
Total area
83 m²
More information about the area
Pinta-alamittauksen mukainen huoneistoala 62,82 m2 + parvi 20,12 m2, yhteensä 82,94 m2. Pyöristetty huoneistoala 83 m2. Lasitetun parvekkeen pinta-ala 5,8 m2. (Standardi SFS5139). Parvi ei aivan täytä YM asetuksen 1008/2017 mukaisia asuinhuoneen minimivaatimuksia huonekorkeuden osalta (vaadittu keskikorkeus kerrostalossa 2500 mm, mitattu noin 2370 mm). Isännöitsijäntodistuksen mukainen tarkistusmittaamaton pinta-ala 63,5 m2.
Floor
2
Floors total
2
Balcony
Lasitettu
Kitchen
Tyylikkäässä avokeittiössä on kauniit harmaat kaapistot, mustat kivitasot, välitila lasia. Keittiössä uuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja 90 cm leveä rosterinen jääkaappi/pakastin. Lattia laminaattia.
Bathrooms
Tilavassa kauniissa kylpyhuoneessa on vaaleat seinälaatat ja tumma laattalattia. Kylpyhuoneessa käsienpesuallas, allastaso ja allaskaapisto, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja suihku.
Bedrooms
Makuuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä. Seinät maali/tapetti. Lattia laminaattia. Olohuoneesta johtaa portaat avaralle tilavalle parvelle, joka toimii tällä hetkellä huoneiston omistajan makuuhuoneena.
Olohuone/ruokailutila sijaitsee avokeittiön yhteydessä. Huoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattia laminaattia, seinät maalattu/tapetti. Huonekorkeus korkeimmillaan lähes 6 metriä.
Storage spaces
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaisella asunnolla on oikeus asuntokohtaiseen lukittuun varastotilaan, n. 3 m2, rakennuksen kellarikerroksessa.
Housing company's spaces
SPA-osasto, jossa uima-allas n. 12,5 m x 5 m, kaksi saunaa (miehet/naiset), kuntosali ja keittiö. Lauantaisin perhesaunat, muutoin vapaasti käytettävissä 10 euron kuukausimaksua vastaan.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
159 000 €
Debt
0 €
Maintenance fee
381 €
Water
Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Parking
10 € / kk
Availability
sopimuksen mukaan

Housing company

Housing company

Asunto Oy Raaseporin Sunpark

Building type

Kerrostalo

Year of construction

2016

Deployment year

2016

Number of apartments

30

Main construction material

Teräsbetoni

Roof type

Huopa

Energy class

D2018

Lot ownership

Oma

Property management

OP-Filia Oy Ab

Commercial premises (m²)

293 m²

Commercial premises

1

Construction material

Teräsbetoni

Roof type

Tasakatto

Roofing material

Huopa

Ventilation

Huoneistokohtainen ilmanvaihto

Other spaces

Suojaisa lasitettu parveke (5,8 m2) noin etelään.

Heating

Kaukolämpö

More information about charges

Lisäksi peritään sähköennakko 20 euroa/kk (sähkö huoneistoihin tulee yhtiön sähkön kautta), kaapeli-TV (kuituvastike) 5,50 euroa/kk ja autopaikkamaksu 10 euroa/kk. Yhtiövastikkeen perusteena on isännöitsijäntodistuksessa ilmoitettu pinta-ala 63,50 m2. Saunamaksu on 20 eur / kk / asunto sisältää uima-altaan ja kuntosalin käytön. Hallituksella valtuus periä tai jättää perimättä 1-2 ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne näin vaatii. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.5.2023 päätettiin, että rakennusaikainen ALV-velka maksetaan takaisin perustajaosakkaalle ja että se rahoitetaan ensisijaisesti keräämällä velkaosuuksia osakkailta. Hallitus päättää erikseen, jos rahoitukselle on tarpeellista nostaa taloyhtiölle laina. Myyjä vastaa huoneistolle tulevasta velkaosuudesta. Lisäksi varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.5.2023 tehtiin rahoituspäätös limiitin poismaksamiseksi, ilmanvaihtokanavien puhdistamiseksi ja taloudellisen tilanteen vakauttamiseksi. Osakkaille annetaan mahdollisuus maksaa pois oma osuutensa tarvittavasta rahasummasta limiitin poismaksamiseksi sekä alijäämän kattamiseksi. Myyjä vastaa huoneistolle tulevasta velkaosuudesta.

Zoning

Asemakaava
  • Ei suoritettuja remontteja. Rakennus on alun perin rakennettu 1979-1980 ja muutettu asunnoiksi 2016.

More information about the location

Information about local area
Harrastusmahdollisuuksia mm. kirjasto n. 130 m, uimaranta n. 1 km, Gumnäsin pienvenelaituri n. 1,3 km. Upeat Nordcenterin Golf and Country Club sekä Ruukkigolf n. 4 km. Läheisessä Billnäsissä on ratsastuskoulu. Fiskars n. 4 km ja Billnäs n. 5 km. Påminnen laskettelukeskus, jossa kesäisin voi harrastaa mäkiautoilua n. 5 km.
Services
S-market n. 120 m, apteekki n. 190 m, ravintola Pohja n. 280 m. Yhtiön rakennuksessa toimii ravintola Thai FineE. Kirkko n. 170 m.
Schools
Kirkonkylän koulu (luokat 1-6), n. 500 m, Pojo Kyrkoby skola (klasserna 1-6) n. 500 m.
Kindergartens
Pohjan päiväkoti n. 700 m.

Location

Vanha turuntie 75, 10420 Raasepori · Pohja

Debt-free sales price

159 000 €

1 915,66 €/m²