Hartontie 10

Nousiainen · Santamala, 21270

142 m² · 4 rooms · Total floors 1 · Detached house

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Upea omakotitalo lähellä palveluja!

Vuonna 2006 valmistununeen kodin sijainti Santamalan omakotitaloalueella ja päättyvän tien päässä on rauhallinen ja suojaisa. Läpikulkuliikennettä ei ole ja alue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Sisälle tultaessa vasemmalle jää kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta ja toinen kodin erillisistä wc-tiloista. Toisessa makuuhuoneessa on oma vaatehuone ja lisäksi käynti takapihan hulppean kokoiselle terassille. Asuintilat asettuvat kekseliäästi kahteen tasoon, muutaman portaan jakaessa tilan olohuoneen

kohdalta. Laskeuduttaessa olohuoneeseen huomio kiinnittyy korkealle kurottavaan kattoon ja tunnelmaa luovaan varaavaan takkaan. Olohuoneen jatkeena on kolmas kodin makuuhuoneista, tämä tila on helposti sisustettavissa myös työ- tai kirjastohuoneeksi. Ruokapöydälle on toteutettu selkeästi oma tilansa keittiön läheisyydestä. Keittiö on nykyaikainen ja tarjoaa paljon aina tarpeellista kaappi- ja laskutilaa. Kylpyhuoneeseen ja saunalle on käynti kodinhoitohuoneen läpi, jota kautta pääsee myös ulos takapihan kuistille. Mukava yksityiskohta lapsiperheelle tai paljon saunovalle.

Reilun kokoinen tontti rajautuu kahdelta sivultaan lähivirkistysalueeseen, joten ulkoilumaastot alkavat heti omalta takapihalta. Takapihalla on tilava pihasauna, joka lämpiää puukiukaalla ja tarjoaa pehmeät löylyt. Vilvoittelemaan pääset fiksusti aidatulle pihalle, joka on huomattavan yksityinen ja varmasti naapurin katseilta suojassa.

Autotallin ovi aukeaa tietysti kauko-ohjaimella ja L-mallinsa ansiosta lämpimään talliin saa tehtyä vaikkapa työtilat kädentaitoiselle tai lisää säilytystilaa. Pihalla on lisäksi uusi vaja klapeille ja pihan hoitoon tarvittaville työvälineille.

Alkuvuodesta asennetut aurinkopaneelit ovat jo tuottaneet hyvän osan kiinteistöllä tarvittavasta sähköstä. Ilmalämpöpumput tuovat lämmityskaudella lämpöä ja kesähelteillä viileää ilmaa taloon ja autotalliin.

Nousiaisten kunnan palvelut alakoulusta lukioon ja päiväkotiin sekä NousteAreena löytyvät vain reilun kahden kilometrin päästä. Turkuun ajaa mukavasti moottoritietä noin 20 minuutissa ja matkan varrella on mm. Myllyn kattavat palvelut.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Myyjän käyttötottumuksiin perustuen sähkön vuosikulutus vaihdellut ennen aurinkopaneeleita (paneelit asennettu 2/2021) 19000-24000kwh/v. Roskiksen tyhjennys 7,66€/kerta. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 4% myyntihinnasta. Kaupanvahvistajan palkkio 120€.

Location

Hartontie 10, 21270 Nousiainen · Santamala

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.