Kolmperänrinne 12

Kirkkonummi · Kolmperä, 02820

120 m² · 3 rooms · Total floors 2 · Detached house

Debt-free sales price

323 000

2 692 /m²

Hurmaava tähän päivään kunnostettu v. 1960 valmistunut omakotitalo (laajennettu v. 1994) suurella 5 250 m2 tontilla päättyvän tien päässä.

Talo on saneerattu täydellisesti v. 2012-16 ja senkin jälkeen taloon on tehty päivityksiä eli tähän kotiin pääset muuttamaan ilman remonttihuolia.

Upeassa tilavassa olohuoneessa viihtyy koko perhe, johon pönttöuuni luo kotoista tunnelmaa. Saunasta pääset vilvoittelemaan katetulle terassille. Kodinhoitohuone, josta on käynti ulos, helpottaa arjen pyöritystä. Kaikki kosteat tilat on saneerattu v. 2012 ja yläkerran wc on rakennettu samana vuonna.

Yläkerrassa on aula, joka toimii hyvin vaikkapa työtilana, lisäksi 2 makuuhuonetta, joista toisessa on kamiina lisälämmönlähteenä sekä wc.

Talossa on sähkölämmitys, mutta talossa on lisälämmönlähteinä pönttöuuni, kamiina ja ilmalämpöpumppu, jotka tasaavat kustannuksia tuntuvasti.

Talon molemmin puolin on isot terassit, lisäksi pihapiirissä on autokatos kahdelle autolle ja varastotila/askarteluhuone sekä halkoliiteri.

Puolenhehtaarin pihapiiri luo mahdollisuuden lasten leikkeihin, oleskeluun, puutarhanhoitoon tai vaikka hyötykasvien viljelyyn.

Vain n. 200 m päässä sijaitsee tälle asuinalueelle tarkoitettu

uimaranta, jossa saa pitää myös soutuvenettä. Kolmperänrinteen alussa n. 150 m sijaitsee lasten leikkialue sekä tennis- ja koripallokenttä.

Tule ihastumaan ja toteuttamaan omat unelmasi!

Esittelyt ja tiedustelut: Kirsi Kytö puh. 045 2373 515 tai kirsi.kyto@rivekodit.fi

Price & expenses

Debt-free sales price

323 000

Sales price

323 000

Debt

0

Availability

On agreement

Housing company

Housing company

Kuusirinne

Building type

Omakotitalo

Year of construction

1960

Number of apartments

1

Elevator

No

Main construction material

Puu

Roof type

Harjakatto. Kate: profiilipelti- ja huopakate. Katon kunto: hyvä

Energy class

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Energy certificate

No

Lot ownership

Yes

Commercial premises (m²)

0

Commercial premises

0

Property management

  • v. 1991-94: ikkunat uusittu v. 1994: kattoremontti v. 2012: Alakerran lankkulattia uusittu. Perustukset uusittu: runko, eristeet, tukipilarit valettu. Talon ulkoseinästä (tien puoleinen seinä) uusittu 1/3: laudoitus. villoitus ja tukirakenteet. Keittiö uusittu. Yläkerran wc rakennettu. Alakerran wc-istuin ja hana uusittu. Apukeittiöön valettu uusi lattia, rakennettu lattiakaivo, vesieristeet ja laatoitus. Alkuperäisessä osassa olevat käyttövesiputket sekä viemärit uusittu. Talo maalattu ja ikkunoiden puuosat huoltokäsitelty ja maalattu, vesipellit korjattu ja kiinnitetty. Vesikourut uusittu. V. 2013: Kylpyhuone sekä sauna vesieristetty ja laatoitettu. V. 2015: Patterit uusittu. V. 2016: Sokkeli avattu, puhdistettu ja maalattu. Sokkelin vesieristys liimattu ja maalattu. Kellarin kalliosyvänteiden valu betonilla sekä asennettu poistoputket, jotka johtavat kallion "hikoilusta" aiheutuva veden pois. Talon ylärinteen puoleiseen kallioon leikattu railot veden ohjaamista varten, jotta vesi ei pääse sokkeliin asti. Salaojat uusittu talon, autokatoksen sekä piha-alueen rinteessä. V. 2019: Saunaterassin valokate uusittu. Liesi, jääkaappi, astianpesukone ja kiuas uusittu. V. 2020: Paineastia uusittu. Kaivovesi tutkittu. V. 2021: Pihatie uusittu. Porakaivo puhdistettu. Sähköauton latauspiste asennettu. Elisan 5G reititin asennettu. V. 2022: Painekytkin uusittu. Asennettu hapetin käyttövesijärjestelmään.

Location

Kolmperänrinne 12, 02820 Kirkkonummi · Kolmperä

Great outdoor scenery

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

Debt-free sales price

323 000

2 692 /m²