Vihdintie 19

Helsinki · Etelä-Haaga, 00320

56.5 m² · 2 rooms · Floor 1/3 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Täysin remontoitu kaksio - omalla sisäänkäynnillä ja terassilla!

Tervetuloa tutustumaan tähän remontoituun valoisaan kaksioon omalla sisäänkäynnillä ja terassilla!

Asunnossa on valoisa pohjaratkaisu- Eteisestä pääsee olohuoneeseen ja siitä edelleen tilavaan keittiöön. Erillinen makuuhuone on avara ja siellä on säilytystilaa. Kaksi ikkunaa tekevät siitä valoisan ja toimivan esimerkiksi kotitoimistona. Kylpyhuonekin on tilava ja käytännöllinen. Asunnon materiaalit kivitasoja, ikkunalautoja ja tammiparketteja myöten on valikoitu hyvällä maulla. Uniikki terassi on mahdollista aidata jos kaipaat yksityisyyttä.

Talo on alun perin valmistunut vuonna 1958 Haagan poliisiasemaksi. Vuonna 2016 asuinkäyttöön saneerattu vanha poliisiasema vastaa käytännössä uudiskohdetta, joten kaikki suuret remonttihankkeet ovat vielä hamassa tulevaisuudessa. Vain suojeltu julkisivu, sekä museoviraston edellyttämänä ulko-ovet ovat alkuperäisiä rakenteita. Tyylikkäät ja siistit, rosteripintaiset kodinkoneet vastaavat nykyajan tarpeisiin.

Sijainti on yhdistelmä Etelä-Haagan rauhallista ja arvostettua naapurustoa, puistomaisia maisemia ja helppoja kulkuyhteyksiä. Kulkeminen autolla ja julkisilla on helppoa varsinkin keskustaan ja Espooseen, kun Huopalahden juna-asemakin on vain kävelymatkan päässä. Lähes jokaisessa ilmansuunnassa on laaja viheralue, yhtiön tontin rajoittuessa Haaganpuistoon ja Talin liikuntapuiston sijaitessa lähistöllä. Läheltä löytyy useita päiväkoteja, ja Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu vain parin sadan metrin päässä.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn tähän rivitalomaiseen kerrostaloasuntoon!

Olga Tarino

0503898921

olga@kodit.io

Location

Vihdintie 19, 00320 Helsinki · Etelä-Haaga

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.