Varjakanvalkama 7 A

Helsinki · Vartiokylä, 00950

217 m² · 7 rooms · Total floors 2 · Omakotitalo

Debt-free sales price

799 000 €

Upea rantatalo Puotilan kartanon ja venesataman välimaastossa!

Tervetuloa tutustumaan tähän arkkitehdin suunnittelemaan upeaan rantataloon, joka sijaitsee idyllisellä paikalla Vartiokylänlahden rannassa.

Tämä tilava kivitalo tarjoaa ihanteelliset puitteet isommallekin perheelle. Asuinkerroksessa on neljä makuuhuonetta, jotka takaavat kaikille oman rauhan ja tilan. Talon alakerrassa sijaitsee suuri takkahuone, työ/makuuhuone sekä saunaosasto porealtaineen.

Kodin aula, olohuone ja ruokailutila muodostavat merinäkymällään upean avoimen tilan, jonka saarniparketti ja arkkitehtuurisesti upea takka tuovat luksusta arkeen. Olohuoneesta avautuu käynti viihtyisälle patiolle, josta voi ihailla upeita näkymiä lahdelle ja nauttia luonnon läheisyydestä.

Talon tekniikasta mainittakoon kaksi takkaa, joista toinen varaava takka, ilmavesilämpö

pumppu, lattialämmitys sekä tietoliikenteenä Liikkuva laajakaista.

Talon sijainti on ihanteellinen, sillä meren ja luontopolkujen läheisyys tuo luksusta arkeen, mutta vain kivenheiton päässä on kattavat Itäkeskuksen palvelut saavutettavissa. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metro kulkee aina Länsi-Espooseen saakka.

Vartiokylä on arvostettu pientaloalue, jossa asuminen on rauhallista ja viihtyisää. Alueella on upeat ulkoilureitit, jotka tarjoavat mahdollisuuksia aktiiviselle elämäntavalle. Lähistöllä on myös hyviä kouluja, joten perheen lasten koulunkäynti sujuu vaivatta. Lisäksi alueelta on mahdollisuus hankkia venepaikka, jolloin voi nauttia vesistön tarjoamista mahdollisuuksista.

Tämä arkkitehdin suunnittelema rantatalo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta ja merellisestä ilmapiiristä. Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn, sillä tämä koti voi olla se unelmiesi kokonaisuus, jota olet etsinyt!

Tuija Taivainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

+358405301351

tuija@rivekodit.fi

More information

Rooms
7
Living area
217 m²
Other area
12.5 m²
Total area
229.5 m²
More information about the area
Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoalat (asuntotilaa ) 107 m2 ja varastotilaa 6 m2. kerrosala 136 m2 ja kokonaisala 264 m2. Ilmoitettuja pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alat voi siis olla edellä mainittua pienempiä tai suurempia.
Floor
1-2
Floors total
2
Kitchen
Keittiö ja kodinkoneita remontoitu 2018 ja 2021 mm. jääkaappi/pakastin uusittu 2021
Bathrooms
2 kpl: Kellarissa iso kylpyhuoneessa 2 suihkua, poreamme ja tilava sauna. Asuinkerroksen makuuhuoneen yhteydessä toinen kylpyhuone. Molemmat remontoitu 2009.
Lavatories
Erilliset wc:t molemmissa kerroksissa.
Sauna
Yes
More information about the sauna
Saunassa Heti valmis -sähkökiuas ja aito puukiuas.
Olohuone ja ruokailutila muodostavat upean kokonaisuuden, joista näkymät merelle. Tammiparketti.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
799 000 €
Property tax
959.18 € / vuosi
Availability
sopimuksen mukaan

Information about property

Building type

Omakotitalo

Year of construction

1996

Deployment year

1996

Main construction material

Betoni ja Harkko

Roof type

Pelti

Energy class

G2013

Lot ownership

Oma

Apartments.otherArea

12.5 m²

Total area

229.5 m²

More information about construction material

Paalutettu maanvarainen alapohja, sokkeli ja muuri vesitiivistä betonia. Ulkoseinät harkkoa, välipohja liittolaatta.

Construction material

Betoni ja Harkko

Roof type

Harjakatto

Roofing material

Pelti

Ventilation

Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto

Building rights

129 m²

Zoning

Asemakaava
  • 2022 katon huoltomaalaus ja -pesu 2022 talon ulkopintojen huolto ja maalaus 2018 saarniparketin hionta ja öljyäminen 2019 ja 2021 Keittiöremontti 2017 salaojat painehuudeltiin 2022 pation laatat uusittiin. 2009 Kylpyhuoneiden laatat ja saunan paneelit uusittu

More information about the location

Information about local area
Vartioharju on vauras, pientalovaltainen asuinalue Itä-Helsingissä. Itäväylän ansiosta yksityisautoilu on sujuvaa, ja metroasemalle pääsee joko bussilla tai kävellen. Vartioharju on ihanteellinen alue rauhallista asuinpaikkaa arvostavalle. Alue on tarpeeksi kaukana keskustan vilinästä ja tunnelma on seesteinen, jopa hieman maalaismaisen rauhallinen. Kulkuyhteydet keskustaan ovat kuitenkin hyvät ja Vartioharju sijaitsee alle 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Pientalovaltainen alue sopii omaa pihaa ja merenläheisyytttä kaipaavalle. Asuntokanta koostuu pääasiassa omakotitaloista, joten jos pidät puutarhassa puuhastelusta ja arvostat omakotitaloasumisen tuomaa vapautta, on Vartioharju varmasti sinulle sopivaa aluetta.
Services
Vartiokylän ranta- ja venekerho, kahvila Meridian 450m Puotilan kartano (ravintola) 650m Viljelypalstat 500m Alepa 1 km Rusthollarin leikkipuisto 1 km Kauppakeskus Itis n 2km
Schools
Vartiokylän yläaste 900 m
Kindergartens
Päiväkoti Viikinki 250 m

Location

Varjakanvalkama 7 A, 00950 Helsinki · Vartiokylä