Unioninkatu 8

Helsinki · Kaartinkaupunki, 00130

51.5 m² · 2 rooms · Floor 2/7 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Laadukas koti Kaartin Unionissa

Moderni ja tyylikäs kaksio eteläisen Helsingin sydämessä. Huoneiston rauhallinen sävymaailma on valkoista, beigeä sekä vaaleaa tammea. Huoneiston ikkunasuunta on itään, Unioninkadun puolelle, ja oleskelutilassa on ranskalainen parveke. Avokeittiö on kattavasti varusteltu nykyaikaisen elämän tarpeisiin; kaapistot ovat Snaideron, tasot kvartsikomposiittia, integroidut laitteet Mielen. Tilavassa kylpyhuoneessa sisustusta ryhdittää vedenturkoosi mosaiikki ja arkea sujuvoittaa asunnon varusteisiin kuuluva pesutorni. Peilikaappi ja kookas allaslaatikosto tarjoavat hyvin säilytystilaa. Makuuhuoneen yhteydessä on kiintein sisustein varusteltu vaatehuone, jonka kautta kulku myös kylpyhuoneeseen.

Talossa on mm. säädettävä ilmanvaihto, ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä sekä nopean datayhteyden mahdollistava kaapelointi. Talon alakerrassa asukkaita palvelee gym-spa -tilat ja asukkaiden käytössä on uima-allas sekä kaksi saunaosastoa, joista tilaussaunan yhteydessä myös keittiö. Lisäksi talolla on pieni oleskelupiha.

Laadukas huoneisto on huippusijainnilla: palvelut, kauppatori, vanha kauppahalli ja Tähtitornivuoren puisto ovat aivan lähellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Features

Central heating

Storage room

Location

Unioninkatu 8, 00130 Helsinki · Kaartinkaupunki

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.