Telakkakatu 12

Helsinki · Telakkaranta, 00150

50.5 m² · 2 rooms · Floor 7/7 · Kerrostalo

Debt-free sales price

692 000 €

13 702,97 €/m²

Ylellinen asuminen koostuu useista yksityiskohdista ja kun kaikki osuu kohdalleen, olet löytänyt etsimäsi. Ylin kerros, josta näkymät vehreään puistoon. Nurkan takaa häämöttää merenranta. Valoisa kulmahuoneisto, jossa "lattiasta kattoon" ikkunat saavat huoneiston kylpemään valossa. Laadukkaat, aikaa kestävät materiaalit. Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan kaksio, mutta sen pystyy muokkamaan myös loft-henkisesti yksiöksi siirtämällä makuuhuoneen seinänä toimivat liukuovet syrjään seinän sisälle. Yhtiön lämmitys hoituu kaukolämmöllä, lämmönjako vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi huoneistoon on asennettu viilennys kuumia kesiä ajatellen.

Telakkarannan asukkaiden käytössä tulee olemaan yhteinen saunaosasto höyrysaunoineen, liikuntasaleineen ja kerhotiloineen marraskuusta 2023 eteenpäin As. Oy Helsingin Knot yhtiön valmistuttua.

Skanskalta on vielä mahdollista ostaa autohallipaikka Telakkarannan Pysäköinti Oy:n autohallista. Autohallit sijaitsevat talojen kellarikerroksissa, johon pääsee asunnolta suoraan hissillä. Autohallipaikalla on sähköauton latauslaite.

Tule tutustumaan tähän uutta vastaavaan, vuonna 2021 rakennettuun Telakkarannan kotiin.

Lisätiedot, myynti ja esittelyt

Anne Tauschi, 0400 441 460,

LKV, LVV, yrittäjä (oikeasti tekijä)

henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä.

Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Pyydä maksuton hinta-arvio asunnostasi. Minulta saat alan parhaimman ja nykyaikaisimman myyntikonseptin käyttöösi. Poistamme ostamisen esteet ja tarjoamme asunnollesi tehokkaan markkinoinnin.

#telakkaranta #ylinkerros #ullanlinna #eira #eiranranta #hietsu #hietsunkirppis

More information

Shares
249950-256154
Rooms
2
Living area
50.5 m²
Total area
50.5 m²
Floor
7
Floors total
7
Kitchen
Tyylikäs, vaaleanharmaa keittiökaapisto, jossa hyvin säilytys ja laskutilaa. Työtasot kvartsikomposiittia. Työtasoon alta asennetut tiskialtaat ovat ruostumatonta terästä. Keittotilassa on induktiokeittotaso ja kalusteuuni sekä valaisimella varustettu liesikupu. Jääkaappipakastin, astianpesukone sekämikroaaltouuni. Keittiökalusteiden välitila on lasia ja välitilassa on pistorasioita ja LED-kiskovalaisin. Seinät maalattu, tammilautaparketti.
Bathrooms
Kylpyhuoneen kalustukseen kuuluu wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, pyykkikaappi, kuivauspatteri ja valaisimella varustettu peilikaappi. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkutilassa on lasinen suihkuseinä. Vesikalusteiden putket on pääosin asennettu seinän sisään.
Housing company's spaces
Saunaosastot (2kpl), ovat marraskuun lopussa valmistuvan As. Oy Knotin C-portaan 2. kerroksessa. Näistä saunaosastot, asukastila 1 ja harrastetila ovat myös As Oy Helsingin Annexin, As Oy Helsingin Courtin ja As Oy Helsingin Yardin asukkaiden käytössä. Saunaosastossa 1 on tavallisen saunan lisäksi myös höyrysauna. Taloyhtiössä on valokuituyhteys. Tämä tarkoittaa sitä, että perinteinen lankapuhelinliittymä ei ole käytettävissä. Asunnoissa on nopeat laajakaistayhteydet mahdollistava cat6-datakaapelointi. Huoneistoissa on vakiona internetliittymä (kiinteistöliittymä), joka on nopeudeltaan 10/10 Mbit/s. Huoneiston haltija voi tilata liittymään lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.
Condition
Erinomainen

Price & expenses

Debt-free sales price
692 000 €
Debt
422 303,74 €
Maintenance fee
247,45 €
Funding fee
3 723 €
Water
Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Housing company

Housing company

As. Oy Helsingin Annex

Building type

Kerrostalo

Year of construction

2021

Deployment year

2021

Number of apartments

29

Main construction material

Betoni

Roof type

Tiili

Lot ownership

Oma

Property management

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Commercial premises (m²)

220.5 m²

Commercial premises

1

Construction material

Betoni

Roof type

Harjakatto

Roofing material

Tiili

Ventilation

Koneellinen LTO

Parking spots in garage

18

Heating

Kaukolämpö

Zoning

Asemakaava

More information about the location

Services
Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä. Kesäkahvila sisäpihalla vanhojen punatiilisten rakennusten ympäröimänä, vastapäätä elokuvateatteri- ja ravintola Riviera, lähistöllä Punavuoren ja Eiran ravintolat ja kahvilat, Hietaniemen tori. Alepa (Perämiehenkatu) (n. 0.14 km), S-Market (Bulevardi) (n. 0.35 km) Viiskulman terveysasema (n. 0.5 km), Eiran sairaala (n. 0.5 km) Koulut: Elias-koulu (n. 0.3 km), Eiran aikuislukio (n. 0.75 km) Päiväkodit: Pvk Onnela (Tehtaankatu 21) (n. 0.5 km)

Location

Telakkakatu 12, 00150 Helsinki · Telakkaranta

Debt-free sales price

692 000 €

13 702,97 €/m²