Sulkapolku 6

Helsinki · Pitäjänmäki, 00370

74 m² · Floor 3/8 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Parvekkeellinen kulmahuoneisto erinomaisella sijainnilla Pitäjänmäessä!

Toimiva pohjaratkaisu tarjoaa useita eri sisustus mahdollisuuksia ja saa tilan tuntumaan neliöitään suuremmalta. Asuntoon on myös tarvittaessa mahdollista palauttaa alkuperäinen pohjaratkaisu ja rakentaa kolmas makuuhuone. Näyttävässä keittiössä on reilusti lasku- ja kaappitilaa, sekä myös paikka ruokailuryhmälle. Valoa asuntoon tulvii kahdesta suunnasta ja auringosta pääsee nauttimaan omalla lasitetulla, aamuauringon suuntaan avautuvalla parvekkeella. Ikkunoista on kaunis puistomainen maisema. Säilytysongelmiin ratkaisun tuo tilavat kaapistot ja vaatehuone, sekä huoneistokohtainen kellarikomero. Arjen sujuvuutta lisää erillinen wc ja tilava lattialämmityksellinen kylpyhuone. Erittäin hyvin hoidetussa taloyhtiössä on kattavasti huolehdittu korjaustarpeista, ja putkiston kuntotutkimusten perusteella linjasaneerausta ei ole tulossa vielä vuosiin.

Jokaisessa talossa on oma sauna ja uima-allas, joihin on mahdollista varata vuoro. Lisäksi entisten kylmäkellarien tilalle on tulossa kuntosali ja kerhotilaa / etätyöpiste. Suurella aidatulla piha-alueella on huomioitu lapset kahdella eri leikkialueella ja aikuisille on käytössä pergola. Taloyhtiöllä on myös kolme pesutupaa, joissa kaikissa kaksi suurta pesukonetta, linko, kuivausrumpu, mankeli ja kuivatustilaa. Pesutupien käyttö sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueella on kattava palvelutarjonta ja julkinen liikenne toimii erittäin hyvin, juna-asemalle ja bussipysäkille on vain parin minuutin kävelymatka ja tulevalle Raide-Jokerille tulee olemaan matkaa noin 500m. Pitäjänmäen ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla ja lähellä oleva Talin kattava urheilukeskus tarjoaa mahdollisuudet mm. golfiin, keilaukseen, padeliin, tennikseen, yläratakiipeilyyn ja frisbeegolfiin.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityinen esittelyaika!

Location

Sulkapolku 6, 00370 Helsinki · Pitäjänmäki

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.