Revontulentie 21

Helsinki · Suutarila, 00740

125 m² · 6 rooms · Total floors 1 · Semi-detached house

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Revontulentie 21 C

Tässä loistava tilaisuus tilaa kaipaavalle.

Tästä paritalon asunnosta löytyy 4 makuuhuonetta, minkä ansiosta asunnossa on muunneltavuutta; se soveltuu mainiosti etätyötä tekeville tai isomman perheen kodiksi, missä jokaisella on mahdollisuus omaan rauhaan, toisaalta keittiön ja olohuoneen avaruus mahdollistaa yhteisöllisen oleskelun. Huoneistossa on myös takkahuone ja sauna jossa kelpaa viettää rentouttavia hetkiä. Asunnolla on todella iso piha jossa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Koulut ja päiväkodit sekä päivittäistavarakaupat ovat kävelymatkan päässä, kaikki palvelut elokuvateattereista, kylpylään, isompiin marketteihin sekä ravintolat löytyvät kauppakeskus Jumbo/Flamingo palvelukeskittymästä noin 3,4km päästä.

Features

Terrace

Location

Revontulentie 21, 00740 Helsinki · Suutarila

Services

Päivittäistavarakaupat K-Supermarket Suutarila 900m Alepa Siltamäki 1,2km Neste K Kehä 1km S-market Koivuhaka 1,1km Lidl Ala-Tikkurila 2,1km Kauppakeskus Jumbo 3,4km Terveys Helsingin kaupunki Suutarilan terveysasema 1km Helsingin kaupunki Malmin sairaala 4km Helsingin kaupunki Malmin terveysasema 3,6km Helsingin kaupunki Malmin hammashoitola 3,6km Liikunta Tapuli Halli Oy 1,7km Helsingin kaupunki Tapulikaupungin liikuntapuisto 1,5km Tapanilan Urheilukeskus 2,4km Tapulin Liikuntakeskus Oy 2,6km

Transportation connections

Lähistöllä kaikki tarvittava, Hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, koulut ja päiväkodit kivenheiton päässä. Päivittäistavarakauppoihin pääsee kävellen ja palvelut löytyvät laajemmin Kauppakeskus Jumbosta mikä sijaitsee 3,4km päässä. Hyvät julkiset kulkuyhteydet, autolla pääsee myös liikkumaan näppärästi.

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.