Melkonkatu 21

Helsinki · Vattuniemi, 00210

53 m² · 2 rooms · Floor 3/8 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Avara kaksio merellisessä Vattuniemessä

Vattuniemen sydämessä sijaitseva 2012 valmistunut kerrostaloasunto etsii uusia asukkaita! Kolmannessa kerroksessa sijaitseva kaksio ihastuttaa pohjaratkaisullaan ja valoisuudellaan. Keittiön harvinainen erkkeri luo keittiöön mukavasti lisätilaa, johon suurempikin ruokapöytä mahtuu hyvin. Integroidut kodinkoneet ja keittiön laadukkaat pintamateriaalit viimeistelevät yhtenäisen ruokailu- ja olohuoneen. Koko olohuoneen levyinen lasitettu länteen avautuva parveke on oikea tilaihme erityisen syvyytensä ansiosta. Parvekkeelle mahtuu hyvin ruokapöytä ja suurempikin sohvaryhmä. Makuuhuoneessa olevat maitolasioviset liukuovikaapit sekä eteisen kaapistot tuovat asunnolle runsaat säilytystilat. Yksinkertaisen tyylikäs kylpyhuone, johon mahtuu tarvittaessa pesutorni, sekä ikkunallinen sauna tuovat mukavuutta asumiseen. Hyvin hoidettu, uudehko taloyhtiö, jonka vakaa taloustilanne pitää asumiskulut edullisina.

Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tämän huoneiston kohdalta tonttiosuus on jo lunastettu! Huoneiston yhteydessä myydään myös erillisillä osakkeilla oleva autohallipaikka hintaan 21 000 €.

Lauttasaaren merelliset ulkoilumaastot ovat vain muutaman minuutin päässä, ja liikenneyhteydet toimivat sujuvasti busseilla ja metrolla. Lähietäisyydeltä löytyy myös hyvä valikoima päivittäispalveluita, kuten ruokakaupat, ravintolat ja kahvilat.

Tervetuloa ihastumaan tähän upeakuntoiseen ja toimivaan asuntoon!

Karri Saarinen

0440944000

karri.saarinen@kodit.io

Location

Melkonkatu 21, 00210 Helsinki · Vattuniemi

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.