Mechelininkatu 24

Helsinki · , 00100

49.5 m² · 2 rooms · Floor 7/7 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Ylimmän kerroksen upea kaksio merinäkymin

Tässä hissitalon ylimmän kerroksen kaksiossa on ihana tunnelma. Ikkunoista avautuu huikeat näkymät Hietaniemen kattojen yli merelle. Täällä asut mainioiden kulkuyhteyksien varrella, kaupungin sykkeen lähellä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä rannasta.

Tämä koti on käynyt juuri läpi laajan remontin. Asunnon pinnat on uusittu ja lattiaksi valikoitunut kaunis parkettilattia. Myös keittiö on uusittu täysin: olohuoneeseen avautuvassa vaaleansävyisessä keittiössä on mukava kokkailla ja seurustella perheen ja ystävien kanssa. Kauniit kivitasot ovat laadukas ja kestävä valinta, minkä lisäksi kaikki keittiön kodinkoneet on uusittu täysin.

Asunnon kylpyhuone ja upea sauna on myös uusittu tämän remontin yhteydessä. Kylpyhuoneessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja kaunis sauna yhdistyy tilaan ison lasiseinän kautta. Kylpyhuoneessa on mainiosti tilaa myös arjen pyykkihuollolle. Kaunis kaksio toimii pohjaltaan mainiosti, eteisessä ja makuuhuoneessa on myös mukavasti säilytystilaa. Asunto sijaitsee talon takana, ikkunat pois päin Mechelinikadulta rauhalliselle sisäpihalle ja merelle päin.

Täällä asuminen on huoletonta - koti on heti vapaa ja täysin muuttovalmis.

Tämä vuonna 1931 valmistunut talo seisoo huippupaikalla omalla tontillaan. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja talossa on tehty korjaustoimenpiteitä säännöllisesti. Mainittakoon isoimmista esimerkiksi perinteinen putkiremontti 2006 ja julkisivut 2016, eikä isoja remontteja ole lähivuosille tiedossa.

Tervetuloa tutustumaan.

Features

Central heating

Location

Mechelininkatu 24, 00100 Helsinki ·

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.