Mannerheimintie 70

Helsinki · Töölö, 00250

94 m² · 4 rooms · Floor 7/7

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Ainutlaatuista asumista ylimmän kerroksen kodissa.

Tässä ylimmän kerroksen kodissa on ihana tunnelma. Ikkunoista avautuu huikeat maisemat Olympiastadionin ja Linnanmäen suuntaan ja valo virtaa kauniisti läpitalon huoneiston halki. Hyvin hoidettu taloyhtiö on vakavarainen, mikä näkyy erittäin edullisissa asumiskustannuksissa (asunnon hoitovastike on vain 89e/kk).

Tämä kolmen makuuhuoneen koti on käynyt juuri läpi laajan pintaremontin. Asunnon pinnat on uusittu ja lattiaksi valikoitunut kaunis kalanruotoparketti. Myös keittiö on uusittu täysin: olohuoneeseen avautuvassa vaaleansävyisessä keittiössä on tilaa kokkailla ja ison saarekkeen ympärille voi kerääntyä seurustelemaan perheen ja ystävien kanssa. Kauniit terrazzo-kivitasot ovat laadukas ja kestävä valinta, minkä lisäksi kaikki keittiön laadukkaat kodinkoneet on uusittu täysin.

Asunnon kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu putkiremontin yhteydessä 2014. Kylpyhuoneesta löytyy pesukoneliitäntä, minkä lisäksi taloyhtiössä on hyvä pesutupa, joka on vapaasti asukkaiden käytössä. Asukkaiden käytössä on myös kaksi taloyhtiön saunaa, jotka on niinikään remontoitu putkiremontin yhteydessä.

Tämä vuonna 1954 valmistunut talo seisoo huippupaikalla omalla tontillaan. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja asumiskustannuksiltaan poikkeuksellisen mainio: vastikkeet ovat alhaiset ja taloyhtiöllä vuokratuottoja vuosittain noin 150.000€. Vesi laskutetaan puolivuosittain kulutuksen mukaan. Talossa on tehty korjaustoimenpiteitä säännöllisesti, mainittakoon isoimmista esimerkiksi perinteinen putkiremontti 2014 ja julkisivut 2008, eikä isoja remontteja ole lähivuosille tiedossa. Asunto on heti vapaa.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin!

Location

Mannerheimintie 70, 00250 Helsinki · Töölö

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.