Lapinlahdenkatu 9

Helsinki · Kamppi, 00180

74 m² · 2 rooms · Floor 3/6 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Avara kolmio puistonäkymällä kaupungin sydämestä

Erinomaisella sijainnilla, aivan keskustan tuntumassa vuonna 1933 rakennetussa historian huminaa huokuvassa taloyhtiössä, kaunis, tilava ja valoisa kolmio kokein huonein.

Asunnon ikkunat ovat suuret, avarin puistonäkymin. Keittiö on tilava ja sinne mahtuu koko perhe illallistamaan ruokapöydän ääreen. Keittiö ja ruokailutila jatkuu olohuone- ja hallitilaan, mikä lisää avaruuden tuntua ja koko perhe mahtuu viettämään aikaa samassa tilassa. Asunto on tyylikäs ja hyvässä kunnossa 2016 vuoden kattavan remontin vuoksi. Säilytystilaa on reilusti.

Loistavat kulkuyhteydet mm. metro- ja raitiovaunupysäkki n. 800 metrin päässä. Ravintolat, kahvilat ja muut keskustan palvelut vieressä. Lisäksi useita kouluja ja päiväkoteja lähietäisyydellä.

Taloyhtiö on hyvä, remontit on tehty ajallaan ja suuret saneeraukset ovat takanapäin. Vesi-, viemäri- ja sähköremontti on tehty 2016 ja julkisivuremontti 2005.

Nykyiset omistajat ovat hankkineet asunnon ennen linjasaneerausta ja remontoineet sen sisustussuunnittelijaa apua käyttäen laadukkaasti, tilan tunteen ja säilytysratkaisut huomioiden.

Asukkaat viihtyvät hyvin tässä taloyhtiössä, mistä kertoo matala omistuksen vaihtuvuus: viimeisen viiden vuoden aikana taloyhtiöstä on myyty tilastojen mukaan vain yksi tämän kokoinen asunto, ja kokonaisuudessaan kolme asuntoa.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn!

Olga Tarino

Myyntijohtaja

0503898921

Location

Lapinlahdenkatu 9, 00180 Helsinki · Kamppi

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.