Lainkaarentie 7b

Helsinki · Torpparinmäki, 00690

115 m² · 4 rooms · Floor 1/2 · Paritalo

Debt-free sales price

595 000 €

Kivitalo omalla tontilla!

Ainutlaatuinen kokonaisuus suositulla Torpparinmäen alueella.

Alakerrassa on oleskelutilan lisäksi avoin saarekkeellinen keittiö, jossa integroidut laitteet ja kivitasot. Kattava varustelu ilahduttaa innokastakin kotikokkia ja side-by-side jääkaappi-pakastin jääpalakoneella tuo viilennystä kesään. Takapihalla on helppohoitoinen piha ja iso terassi, joka tuo tilaa yhdessäoloon, grillaukseen tai ruukkiviljelyynkin. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, joissa hyvät säilytystilat. Talon varusteina poreallas, erittäin tilava sauna, yläkerran hierova suihku, lasiseiniä ja monia upeita yksityiskohtia, joihin kannattaa tulla tutustumaan.

Omalla tontilla sijaitseva kivitalo on käyttöönotettu 2019. Paritalon asunnot ovat omassa rauhassaan, ilman yhteistä asuinseinäpintaa, sillä asuntojen väliin jää molempien huoneistojen autotallit. Tilavassa autotallissa on mahdollisuus myös säilytykseen tai puuhasteluun, ja autotallista pääsee kulkemaan suoraan eteiseen kodinhoitohuoneen kautta. Kuratonta ja sujuvaa! Kivitalon äänieristys on hyvä, äänet eivät kantaudu ulkoa eivätkä naapurista. Lämmitys kustannustehokkaalla Ilma-vesilämpöpumpulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harri Manner, LKV

050 321 5081

Päivi Joensuu, LKV

045 230 4410

More information

Rooms
4
Living area
115 m²
More information about the area
Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 115 m² paritalohuoneistoa kohden. Koko rakennuksen (paritalon molemmat huoneistot) rakennusoikeudellinen kerrosala yhteensä 254 m² ja kokonaisala yhteensä 334 m².
Floor
1
Floors total
2
Kitchen
Avoin keittiö, jossa integroidut laitteet. Side-by-side jääkaappi-pakastin jääpalakoneella, astianpesukone, induktioliesitaso ja erillisuuni, mikroaaltouuni ja kaapistot. Saareke tuo lisää laskutilaa, työtasot ovat kiveä.
Bathrooms
Kylpyhuoneessa on 2 lavuaaria, runsaasti tilaa tarjoava allaslaatikosto, 2 suihkua sadesuihkuin sekä poreallas. Kylpyhuoneen yhteydessä on todella reilunkokoinen sauna ja kylpyhuoneesta on suora kulku takapihan terassille.
Lavatories
Yläkerrassa erillinen wc, jossa myös suihkukaappi.
Sauna
Yes
More information about the sauna
Tilava sauna, jossa Harvian kiuas, tummennettu lasiseinä kylpyhuoneen ja saunan välillä.
Bedrooms
Makuuhuoneet yläkerrassa. Yhden yhteydessä tilava, avoin vaatehuone/säilytyssyvennys. Yhdessä makuuhuoneessa olohuoneen korkeaan tilaan avautuva lasiseinä, jossa kaukosäätimellä suljettava verho. Kahdessa makuuhuoneessa säilytystiloina avohyllyköt.
Avokeittiöön yhdistyvä olohuone, jossa isot ikkunat tuovat hyvin luonnonvaloa asuntoon. Käynti takapihan terassille. Olohuoneessa epäsuorana valaistusmahdollisuutena katonrajan valonauha.
Utility room
Todella tilava kodinhoitohuone, pesutorni sisältyy kauppaan.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
595 000 €
Property tax
802.38 € / vuosi
Availability
Sopimuksen mukaan

Information about property

Building type

Paritalo

Year of construction

2019

Deployment year

2019

Main construction material

Betoni

Roof type

Pelti

Lot ownership

Oma

Construction material

Betoni

Roof type

Harjakatto

Roofing material

Pelti

Ventilation

Koneellinen

Other spaces

Autotallissa kaivo, jossa öljynerottelu. Yhden auton autotalli, jossa myös työtilaa muille askareille tai säilytykseen. Nouseva ovi toimii kauko-ohjaimella.

Building rights

253.75 m²

Zoning

Asemakaava

More information about the location

Services
K-Supermarket ja S-Market alueella, Paloheinän terveysasema ja hammashoitola. Paloheinän hiihtoladut ja golfkenttä kävelymatkan päässä.
Schools
Alakoulut: Torpparinmäen peruskoulu ja Metsolan ala-asteen koulu. Yläkoulut: Torpparinmäen peruskoulu. Lukiot: Vantaan kaupunki Helsinge gymnasium Maunulan yhteiskoulu / Helsingin matematiikkalukio
Kindergartens
Helsingin kaupungin päiväkodit Torpparinmäki ja Kotitorppa. Leena Paalasen Musiikkileikkikoulu.

Location

Lainkaarentie 7b, 00690 Helsinki · Torpparinmäki