Kirkkosalmentie 3

Helsinki · Laajasalo, 00840

51 m² · 2 rooms · Floor 3/5

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Tehokas kaksio hyvästä yhtiöstä

Erinomaisella sijainnilla, omalla tontilla heti meren tuntumassa ja Ostoskeskus Saaren kupeessa, sijaitsee Asunto Oy Kirkkosalmentie 3. Tässä hyvin hoidetussa, yli 100 asunnon yhtiössä on kaikki kalleimmat remontit tehty, mukaan lukien julkisivuremontti, perinteinen putkiremontti ja viimeisimpänä kattoremontti! Vesimaksu sisältyy hoitovastikeeseen.

Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Avatessasi ulko-oven tulet ryhdikkääseen ja toimivapohjaiseen huoneistoon, jota on hyvänä pidetty ja rakkaudella remontoitu. Asunto on erittäin valoisa ja neutraalit materiaalivalinnat tuovat lempeyttä tunnelmaan. Keittiö on tämän kodin sydän ja sen toimivuuteen on panostettu, niin säilytystilaa kuin laskutilaakin löytyy runsaasti. Ruokailuhetkistä mahtuu isompikin porukka nauttimaan avarassa oleskelutilassa, jonka yhteyteen saa kuuden hengen ruokapöydän. Oleskelutila jatkuu lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia raikkaasta ilmasta säässä kuin säässä.

Kaki huonetta palvelee niin pariskuntaa kuin pientä perhettäkin. Säilytystilaa löytyy roimasti kaappien muodossa. Makuuhuoneen valtavat ikkunat sijoittuvat takapihan metsäisiin maisemiin ja merenrannassa kulkevalle lenkkipolulle pääset heti takapihan kautta.

Sijainti Laajasalossa on mitä parhain. Erinomaiset bussiyhteydet Herttoniemen metroasemalle kulkevat vain muutaman sadan metrin päästä ja ostoskeskuksen kaikki palvelut löytyvät tien toiselta puolelta. Tuleva Kruunusillat raitiovaunu tulee arviolta v. 2026 lähelle tien päähän, jonka ansiosta alueen arvostus on suuressa nousussa. Kaikki tämä yhdistettynä upeaan luontoon, metsiin ja rantoihin, takaavat sen, että kun Laajasaloon muutat, et halua täältä pois!

Sydämellisesti tervetuloa yksityisetsittelyyn!

Olga Tarino

0503898921

Location

Kirkkosalmentie 3, 00840 Helsinki · Laajasalo

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.