Kanneltie 3

Helsinki · Kannelmäki, 00420

43 m² · 2 rooms · Floor 1/4

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Valoisa, remontoitu kaksio Kannelmäessä

Tämä 43 m²:n asunto on juuri remontoitu kauniiksi. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, ja lasitettu parveke tuo lisätilaa elämiseen varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Asunnon vaaleansävyinen keittiö on uusittu kodinkoneita myöten, kaikki tarvittavat toiminnot kotikokkailuja varten on sovitettu näppärästi olohuoneeseen avautuvaan keittokomeroon. Asunnon lattiat on uusittu ja pinnat maalattu, ja tehokas kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä. Makuuhuoneessa on säilytetty tunnelmalliset vanhat kaapistot, joista löytyy kivasti säilytystilaa. Asunnolle kuuluu lisäksi kellarikomero.

Taloyhtiötä on hoidettu säännöllisesti ja vuosien varrella on tehty paljon erilaisia kunnostus- ja korjaustöitä, LVIS-peruskorjaus vuosina 2005-2006. Tämä asunto sijaitsee hissittömän talon ensimmäisessä asuinkerroksessa, mutta ei maan tasalla, vaan autotallien yläpuolella.

Asunto sijaitsee kivalla paikalla, hyvien yhteyksien ja palveluiden, mutta myös luonnon lähellä. Vehreät maisemat ja hyvät ulkoilumahdollisuudet kutsuvat liikkumaan liikuntapuistoon tai lähialueiden luontoon. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin julkisilla, kuin omallakin autolla. Lähin bussipysäkki on aivan vieressä ja juna-asemalle on alle puolen kilometrin matka. Lähimmat ruokakaupat ja päivittäispalvelut löytyvät samoin läheltä, eikä Kaaren kauppakeskukseenkaan ole kuin lyhyt kävelymatka.

Location

Kanneltie 3, 00420 Helsinki · Kannelmäki

What is Rive Pay?

Live in a rented home for a year and we will help you raise the capital you need to buy it. Rive Pay allows you to become an apartment owner without saving for years.

The monthly fee includes rent and accumulates the capital needed for mortgage.

After the rental period of one year at the latest, you will become the owner of the apartment.

The price of the apartment is agreed before the start of the rental period, so even if the value of the apartment increases significantly during the year's rental period, this will not affect the future purchase price.

Read more

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.