Kaksostentie 6 D

Helsinki · Siltamäki, 00740

27.5 m² · 1 room · Floor 1/2 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Juuri putkiremontoitu yksiö omalla pihalla Helsingin Siltamäessä

Vapautumassa on juuri putkiremontoitu yksiö, joka sopii erityisen hyvin ensiasunnoksi tai sijoituskohteeksi. Asunnon erikoisuus on sen oma pieni piha. Ihan kuin rivitalossa asuisi!

Kesällä valmistuneen käyttövesiputkiremontin yhteydessä kylpyhuone remontoitiin lattiasta kattoon. Se sai raikkaan yleisilmeen ja hyvät kalusteet pyyhekuivainta myöten. Samoin huonetilan seinäpinnat ovat äskettäin valkoiseksi maalatut. Eteiskäytävä ja keittiö ovat vanhempaa perua, ja ne remontoimalla asuntoon saa lisää valoisuutta ja toiminnallisuutta.

Lisätilaa yksiöasumiseen tuo pienen terassin ja oman pihan lisäksi varastokomero, joka sijaitsee muutaman askeleen päässä asuntoa vastapäätä. Samassa kerroksessa sijaitsee myös kylmävarasto.

Parin minuutin kävelymatkan päästä Siltamäen ostoskeskuksesta löytyvät tarpeelliset päivittäispalvelut: ruokakauppa, R-kioski, apteekki sekä kaksi ravintolaa. Kahden kilometrin päässä Vantaan Tammistossa on kattavat palvelut.

Kaksostentieltä pääsee Helsingin keskustaan kätevästi suorilla bussiyhteyksillä tai vaihtamalla Malmilla junaan. Toisaalta liikkuminen sujuu vaivatta myös autolla, sillä paikoitukseen on talon edessä olevan pysäköintialueen lisäksi 24 h parkkipaikka sekä kadunvarsipaikoitusta noin sadan metrin päässä ovelta.

Keravanjoen vartta mukaileva Siltamäen liikuntapuisto tarjoaa vehreitä ulkoilumahdollisuuksia vain muutaman sadan metrin päässä. Muutaman kilometrin säteellä asunnosta on tarjolla pääkaupunkiseudun parhaita ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia sekä lähiretkikohteita, mm. idylliset Pitkäkoski ja Haltialan aarnialue sekä Paloheinän pururadat, ladut ja liikuntapalvelut.

Asunto-osakeyhtiö Siltapaju on osa Siltamäen aluetta, joka edustaa 1970-luvun lähiörakentamista ja on merkitty yleiskaavassa rakennustaiteellisesti arvokkaaksi alueeksi.

Käynnissä olevan käyttövesiputkiremontin (sis. kylpyhuoneen saneeraus) hankekustannus tälle asunnolle on arviolta 20 800 €.

Tervetuloa tutustumaan lähemmin paikan päälle! Varaa yksityisnäyttö numerosta 050 389 8921.

Features

Build in wardrobes

Private garden

Central heating

Pet friendly

Storage room

Terrace

Location

Kaksostentie 6 D, 00740 Helsinki · Siltamäki

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.