Huopalahdentie 19

Helsinki · Munkkiniemi, 00330

79 m² · 3 rooms · Floor 6/7 · Kerrostalo

Debt-free sales price

575 000 €

7 278,48 €/m²

Tämä hyväpohjainen ja hyväkuntoinen 6.krs:n huoneisto on valitettavasti jäänyt perheelle liian pieneksi. Koska alue on rakas, muutetaan ihan naapuriin. Harvoin on tarjolla näin loistavalla sijainnilla, omalle tontille 2021 valmistunut esteetön talo, uudenveroisessa kunnossa, josta mainittavia korjaushankkeita ei ole odotettavissa vuosikausiin. Asunto sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella, jossa ei liikenteen äänet häiritse. Avarat näkymät yli piha-alueiden, eikä ketään ihan vastapäätä. Vaalea keittiö kivitasoilla, mukava ruokailutila isollekin ruokailuryhmälle on olohuoneen puolella. Modernit kodinkoneet ja hyvin kaappi- ja laskutilaa. Vaalea tammiparketti, vaaleat seinät ja isot ikkunat luovat harmonisen kokonaisuuden. Tyylikäs ja tilava kylpyhuone, sekä erillinen wc helpottavat arjen sujuvuutta. Oman saunan löylyistä pääset vilvoittelemaan suojaisalle lasitetulle parvekkeelle. Kesän kuumat helleaallot eivät häiritse yöunia asunnossa olevan ilmalämpöpumpun ansiosta, asennettu syksyllä 2023. Viereisen taloyhtiön yhdeksännessä kerroksessa sijaitsee saunaosasto sekä hulppea iso ja pienempi yhteiskäyttötila, jotka voi varata esimerkiksi etätyöpäivää tai perhejuhlia varten.

Sijainti on erinomainen. Merelliset ulkoilureitit merenlahden ympäri Seurasaareen, Keskuspuistoon ja aina keskustaan asti. Lapsiperheitä miellyttää alueen hyvät koulut, sekä useat päiväkodit ja kivat leikkipuistot. Munkkivuoren ostoskeskuksesta löytyvät kattavat palvelut ja Munkkiniemen Puistotien varrelta löytyy pikkukauppoja, sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Munkkiniemen uimaranta ilahduttaa kesäpäivinä, ja myös rannan talviuintipaikka on todella suosittu! Munkkiniemestä ja Pikku-Huopalahdesta kuljet Helsingin keskustaan kätevästi raitiovaunulla tai bussilla. Autohalliin pääset suoraan hissillä asuinkerroksista. Autohallipaikat erillisillä osakkeilla. Yhtiössä on yksityisillä vuokrapaikkoja ja joku voi sellaisen myydäkin. Kysy lisää välittäjältä. Keskeisen sijainnin vuoksi siirtyminen omalla autolla pääväylille ja kehätielle on helppoa.

Tulevaisuudessa Huopalahdentien kaavamuutoksen myötä Munkkivuoren ostarin edustalle tullaan rakentamaan vehreä kaupunkibulevardi ja pikaraitiotien pysäkki tulee talon läheisyyteen.

Tervetuloa tutustumaan tähän pian vapautuvaan kotiin!

Lisätiedot, myynti ja esittelyt

Anne Tauschi, 0400 441 460,

LKV, LVV, yrittäjä (oikeasti tekijä)

henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä.

Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Pyydä maksuton hinta-arvio asunnostasi. Minulta saat alan parhaimman ja nykyaikaisimman myyntikonseptin käyttöösi. Poistamme ostamisen esteet ja tarjoamme asunnollesi tehokkaan markkinoinnin.

#munkka #englantilainenkoulu #ranskalainenkoulu #ruotsinkielinenkoulu #seurasaari #keskuspuisto #munkkiniemi #munkanranta

More information

Shares
126977-132554
Rooms
3
Living area
79 m²
Total area
79 m²
Floor
6
Floors total
7
Kitchen
Valkoinen keittiö harmailla kivitasoilla, hyvin kaappi- ja laskutilaa. Valkoinen kalusteuuni, induktiotaso, liesisuodatin, täyskorkeat jääkaapi ja pakastin, integroidut mikro ja asianpesukone. parkettilattia.
Bathrooms
Tilava kylpyhuone saunan yhteydessä, suihku, lasinen, taittuva suihkuseinä, lasiovi saunaan. Käsienpesuallas laatikostolla, peilikaappi wc-istuin, bide-suihku, iso pyykkikaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Lavatories
Laatoitettu wc, käsienpesuallas laatikostolla, peili valolla, wc-istuin, bide-suihku, seinäkaappi, lattialämmitys.
Sauna
Yes
More information about the sauna
Oma, vasta "koekäytetty" sauna, pilarikiukaalla
Bedrooms
Kaksi kunnon makuuhuonetta, molemmissa vaatekaapistot, päämakuuhuoneessa seinän leveydeltä liukuovikaapistoa, seinät maalattu tammiparkettilattiat
Avara olohuone-ruokailutila on tämän kodin sydän, käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, josta avarat näkymät yli sisäpihan. Eteisen vieressä mukava nurkkaus vaikka työpisteelle. Seinät maalattu, tammiparkettilattiat.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
575 000 €
Maintenance fee
284,40 €
Water
18 € / hlö / kk
Availability
sopimuksen mukaan

Housing company

Housing company

As. Oy Helsingin Rakuunanpiha

Building type

Kerrostalo

Year of construction

2020

Deployment year

2020

Number of apartments

80

Main construction material

Betoni

Roof type

Huopa

Energy class

C2013

Lot ownership

Oma

Property management

Walttari Oy

Commercial premises (m²)

306.5 m²

Commercial premises

4

Construction material

Betoni

Roof type

Pulpettikatto

Roofing material

Huopa

Ventilation

Koneellinen tulo/poisto

Other spaces

Eteisessä liukuovikaapisto peiliovilla.

Parking spots in garage

50

More information about the housing company's parking spots

Yhtiön hallipaikat osakkeina. Aautopaikkaosakkeissa lunastusoikeus. Välittäjällä on tiedossa myös myytävä autohallipaikka, sekä vuokramahdollisuuksia.

Heating

Kaukolämpö ja ilmalämpöpumppu

Zoning

Asemakaava
  • Tehdyt korjaukset: 2021 IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö Ivon Oy Tehdyt tarkastukset: 2021 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Julkisivutarkastus, Massakosteuskartoitus, märkätilat, Salaoja- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimusraportti Raksystems Oy, Vesikaton kuntotarkastus Kattotutka Oy, Tietoliikenneverkon tarkastus Yhteisantennilaite Oy. 2022 Hissien takuutarkastus Line Design konsultointi Oy, Parvekelasien takuutarkastus Balkonser Suomen Parvekehuolto Oy

More information about the location

Services
Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä, Munkkiniemessä ja Munkkivuoressa ja Pikku-Huopalahdessa.
Schools
Munkkiniemen ala- ja yläkoulu sekä lukio, Englantilainen koulu Mäntytiellä, Ruotasalainen koulu Solnantiellä, Ranskalainen koulu Munkkivuoressa,
Kindergartens
Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä

Location

Huopalahdentie 19, 00330 Helsinki · Munkkiniemi

Debt-free sales price

575 000 €

7 278,48 €/m²