Hämeentie 62 C

Helsinki · Sörnäinen, 00550

36 m² · 1 room · Floor 3/3 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Siistikuntoinen ja tilava yksiö loistavalla sijainnilla

Valoisa ja siisti koti juuri putkiremontoidusta yhtiöstä.

Tämä koti sijaitsee rauhallisen sisäpiharakennuksen ylimmässä kerroksessa. Yhtiö on hyvin hoidettu ja raskaat remontit onkin tehty ajallaan, kuten mm. putket perinteisellä tavalla ja sähköt 2019-2020, jonka yhteydessä uusittiin myös tämänkin kodin kylpyhuone.

Asunnon pohjaratkaisu on erinomainen ja ylin kerros tuo sopivasti luonnonvaloa asuntoon. Huoneiston keittiö ja pinnat on uusittu v. 2014 ja asunto on muutenkin hyvässä kunnossa.

Taloyhtiö on keskeisellä paikalla lähellä kattavia palveluita sekä alueen parhaimpia liikenneyhteyksiä. Kävelymatkan päästä löytyy trendikkäät ja suositut Kallion/Sörnäisten ravintolat ja kahvilat. Kirjaimellisesti ulko-oven edestä löytyy bussipysäkit, ratikka sekä metro - eikä kaukana sijaitse myöskään jo pitkälle kehittynyt Kalasatama, sen lukuisat palvelut sekä luonto ja meri. Yhtiössä on meneillään korotushanke kadunpuoleiseen rakennukseen ja samassa yhteydessä osakkaille valmistuu uusi kattoterassi.

Lämpimästi tervetuloa yksityisnäytölle!

Inno Ilonen

Kiinteistönvälittäjä / LKV / LVV

0504392626

Kodit.io

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Saat kauttani ilmaisen arvion sekä kattavan myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi. Soita ja sovi aika tapaamiseen.

Features

Build in wardrobes

Central heating

Location

Hämeentie 62 C, 00550 Helsinki · Sörnäinen

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.