Eläinlääkärinkatu 7

Helsinki · Hermanni, Hermanninmäki, 00580

62 m² · 3 rooms · Floor 3/7 · Kerrostalo

Debt-free sales price

450 000 €

7 258,06 €/m²

Hermanninmäellä hyväpohjainen kolmio; ISO parveke, oma sauna ja OMA tontti!

Keskeinen sijainti palvelujen läheisyydessä vehreän Hermanninpuiston vieressä. Oikeasti iso lasitettu eteläparveke tarjoaa oleskelutilaa lähes ympäri vuoden. Parvekkeella onnistuu grillaaminen ja siellä on mukava nauttia viilentävää löylyjen lomassa. Iso olohuone jatkuu saumattomasti ruokailutilaan ja kauniiseen Puustellin keittiöön. Keittiössä on hyvin kaappi- ja työskentelytilaa. Kaksi makuuhuonetta, joista toinen sopii hyvin lasten-, vieras- tai työhuoneeksi. Arjen luksusta on viilentävä ilmanlämpöpumppu, joten kesähelteistäkin voi oikeasti nauttia.

Taloyhtiössä on panostettu asukkaiden viihtymiseen. Ylimmän kerroksen yhtiösaunaa voi varata joustavasti ja kerhohuonetta käyttää esim. omien perhejuhlien järjestämiseen. Yhtiössä on lastenvaunuvarastot, urheiluvälinevarastot, sekä pesutupa ja kaksi kuivaushuonetta.

Lähistöltä löytyy runsaasti erilaisia palveluita, Kauppakeskus REDI sekä Tukkutorin ja Teurastamon alueen palvelut. Lähiympäristössä on useita päiväkoteja sekä Vallilan ala-asteen koulu alle 500 m. Viihtyisä piha-alue ja kauniit puistoalueet kutsuvat ulkoilemaan. Kulkuyhteydet eri suuntiin niin julkisilla kuin omalla autollakin sujuvat joutuisasti.

Tämän yhtiön kodit ovat olleet kysyttyjä, joten suosittelemme toimimaan pikaisesti!

Central location close to services, next to the green Hermannin Park. Really big glazed south balcony offers living space almost all year round. The balcony is perfect for barbecuing and enjoying a cool drink on the terrace. The large living room continues seamlessly into the dining area and the beautiful Puustell kitchen. The kitchen has plenty of cupboard and work space. Two bedrooms, one of which is ideal as a children's room, guest room or for working. The luxury of a cooling air-source heat pump is an everyday luxury, so you can really enjoy the summer heat.

There is a wide range of services in the vicinity, including the REDI shopping centre and the services of the Tukkutori and Teurastamo areas. There are several kindergartens in the vicinity and the Vallila primary school is less than 500 m away. Transport connections in different directions, both by public transport and by car, are easy.

The homes in this company have been in high demand, so we recommend you act quickly!

Lisätiedot, myynti ja esittelyt

Anne Tauschi, 0400 441 460,

LKV, LVV, yrittäjä (oikeasti tekijä)

henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä.

Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Pyydä maksuton hinta-arvio asunnostasi. Minulta saat alan parhaimman ja nykyaikaisimman myyntikonseptin käyttöösi. Poistamme ostamisen esteet ja tarjoamme asunnollesi tehokkaan markkinoinnin.

More information

Shares
23086-23705
Rooms
3
Living area
62 m²
Total area
62 m²
Floor
3
Floors total
7
Balcony
Lasitettu
Kitchen
Tyylikäs Puustellin valkoinen avokeittiö, spectroliitti kivitasot ja välitilassa musta sisustuskivi. Hyvin kaappi- ja laskutilaa. Integroidut mikro ja astianpesukone, kalusteisiin upotettu induktioliesitaso ja uuni, jääkaappipakastin, seinät maalattu, laminaattilattia.
Bathrooms
Tyylikäs, laatoitettu kylpyhuone saunan yhteydessä, sadesuihku (9/2020), suihkuseinä, allas laatikostolla, peilikaappi valolla, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, tila pesutornille, wc-istuin, bide-suihku, lasiovi saunaan.
Sauna
Yes
More information about the sauna
Tunnelmallinen sauna, kaunis led-valaistus, seinät ja katto paneloitu, lattia laatoitettu, sähkökiuas.
Bedrooms
Kaksi makuuhuonetta, päämakuuhuoneessa iso liukuovikaapisto, seinät maalattu, laminaattilattiat.
Avara olohuone, jossa ruokailutila avautuu luontevasti avokeittiöön. Lasiovi ja iso ikkuna lasitetulle parvekkeelle, joka lisää tilan tunnetta. Seinät maalattu ja vaalea laminaattilattia.
Housing company's spaces
Irtaimisto-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastotilat, pesutupa, kuivaushuone ja jätehuone sekä B-portaassa sijaitsevat ulkoilu- ja lastenvaunuvarastotilat, kuivaushuone, kerhotila, talosauna sekä väestönsuoja, joka toimii irtaimistovarastotilana.
Condition
Hyvä

Price & expenses

Debt-free sales price
450 000 €
Maintenance fee
279 €
Water
Vesimaksuennakko 23 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Availability
sopimuksen mukaan

Housing company

Housing company

Asunto Oy Helsingin Linnunrata

Building type

Kerrostalo

Deployment year

2014

Number of apartments

61

Main construction material

Betoni

Roof type

Huopa

Lot ownership

Oma

Property management

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Construction material

Betoni

Roof type

Tasakatto

Roofing material

Huopa

Ventilation

Koneellionen poisto

Parking spots with electric plug

20

Parking spots in garage

15

More information about the housing company's parking spots

Autohallipaikkavuokra 55,00 € Autopaikkavuokra 22,00 € Autopaikkavuokra 2 12,00 €

Heating

Kaukolämpö

More information about charges

Autohallipaikkavuokra 55,00 € kpl Autopaikkavuokra 22,00 € kpl Autopaikkavuokra 2 12,00 € Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten.

Zoning

Asemakaava
  • 2022 Suoritettu väestönsuojan tiiveyskoe Taloyhtiössä on tehty YIT:n puolesta takuukorjauksia. Lisäksi yhtiössä on tehty huolto- ja kunnostustöitä huolto-ohjelman mukaisesti.

More information about the location

Services
Kaunis Hermannin puisto, trendikäs Teurastamo sekä REDI-kauppakeskus Kalasatamassa tarjoavat hyvät lähipalvelut. Tukkutorin alue pitää sisällään tukkukauppojen keskittymän ja Teurastamon alueen, jossa on lukuisia ravintoloita ja vapaata kaupunkitilaa. Lidl ja Alko löytyvät Tukkutorilla, muutama ravintola ja pizzeria, pari baaria, antikvariaatti, sportti- ja työkaludivari, pari parturi-kampaamoa, pesula, yleinen sauna sekä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus. Hämeentie pikkuliikkeet ja harrastepaikat n. 300 m. Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä ja Vallilan ala-asteen koulu alle 500 m

Location

Eläinlääkärinkatu 7, 00580 Helsinki · Hermanni, Hermanninmäki

Debt-free sales price

450 000 €

7 258,06 €/m²