Ruusutorpanpolku 1

Espoo · Etelä-Leppävaara, 02149

117.7 m² · 5 rooms · Total floors 3 · Rowhouse

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Kauniisti remontoitu viiden huoneen perheasunto erinomaisella sijainnilla!

Jos etsit viihtyisää kotia Leppävaarasta, tämä asunto on sinua varten. Alueelta, jossa kaikki palvelut kouluista päiväkoteihin ja harrastusmahdollisuuksista erinomaisiin kulkuyhteyksiin, on harvoin tarjolla tilavia rivitalohuoneistoja.

Asunnossa on kolme kerrosta ja se mukautuu hyvin niin isommalle kuin pienemmällekin perheelle. Alakerrassa on avoin olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön upea kokonaisuus, jonka kruunaa suuret ikkunat sekä näyttävä huonekorkeus. Olohuoneesta on kulku asunnon suojaisalle omalle pihalle, jossa osa suuresta terassista on lasitettu. Alakerrasta löytyy myös toinen asunnon kylpyhuoneista sekä huone, joka sopii niin maakuu- kuin työhuoneeksi.

Keskikerroksessa on kaksi makuuhuonetta, runsaasti säilytystilaa, tilava kodinhoitohuone sekä kylpyhuone ja sauna. Suuremmasta makuuhuoneesta on käynti niin ikään lasitetulle parvekkelle. Huoneiston ylin kerros mahdollistaa sen monipuolisen käytön; tila on avoin ja siellä on runsaasti säilytystilaa. Ylin kerros taipuu esimerkiksi harrastustilaksi, suureksi makuuhuoneeksi, tv-huoneeksi tai kaikkien näiden yhdistelmäksi.

Huoneisto on remontoitu laadukkaasti ja hyvällä maulla. Asuinmukavuutta lisäävät etupihalla oleva oma parkkipaikka katoksen alla, ilmalämpöpumppu, alakerran lattialämmitys sekä lasitettu parveke ja osin lasitettu terassi. Takapiha on etelän suuntaan, joten kesällä saa nauttia auringosta koko päivän.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja asuminen kytketyssä erillistalossa on samaan aikaan sekä yhteisöllistä, että sopivassa määrin itsenäistä. Taloyhtiössä ei ole tiedossa suuria remontteja lähivuosina, mutta sen sijaan sitä kehitetään mm. kartoittamalla joka huoneistossa jo olemassa olevaan hälytysjärjestelmään päivitystä ja myös sähköauton latausmahdollisuutta selvitetään.

Etelä-Leppävaaran Ruusutorppa on rauhallinen ja suosittu alue. Vain minuuttien matkan päässä on useampi koulu, päiväkodit, juna-asema ja eri harrastusmahdollisuudet kuten luistinrata, ulkopade kentät sekä golf-range. Tulevaisuudessa lähin Raide-Jokerin pysäkki tulee olemaan vain noin 600m päässä.

Ota yhteyttä, ja sovi oma yksityisesittelysi. Julkisista esittelyistä ilmoitetaan erikseen.

Features

Balconies

Terrace

Oma huoneistokohtainen vesi- ja sähkömittari, joten maksut määräytyvät kulutuksen mukaan.

Location

Ruusutorpanpolku 1, 02149 Espoo · Etelä-Leppävaara

Services

Kauppakeskus Sello 500 m Lidl Leppävaara 500 m Prisma Sello 500 m K-Citymarket Sello 500 m Ruusulinnan neuvola 80 m Säteriniityn urheilualue ja luistelukenttä 250m Golfrange ja ulkopadelkentät 500m Leppävaaran urheilupuisto 1,4 km Leppävaaran jalkapallohalli Oy 1,4 km Leppävaaran uimahalli ja maauimala 1,4 km Leppävaaran Terveysasema 1,1 km Ruusutorpan koulu 200 m Espoon kaupunki Leppävaaran koulu 1,5 km Leppävaaran lukio 3,7 km Raide-Jokeri tulee valmistuessaan parantamaan yhteyksiä entisestään. Lähin pysäkki tulee olemaan noin 600m päässä.

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.