Harakantie 20

Espoo · Leppävaara, 02650

53 m² · 2 rooms · Floor 2/3

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Ihana kaksio Leppävaaran ytimestä!

Tehokkaasti rakennettu kaksio hyvin hoidetusta taloyhtiöstä.

Asunto on loistavalla sijainnilla Leppävaaran ytimessä lähellä kaikkia palveluita. Asunnosta on avattu keittiön seinä, joka tekee kodista avaran. Isot ikkunat, avara keittiö ja olohuone tuo reilusti valoa asuntoon. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä, se on siisti ja sisältää kahden hengen saunan. Makuuhuone on reilun kokoinen ja sisältää reilusti säilytystilaa isojen kaappien muodossa. Asunnossa on suuri lasitettu parveke, joka sijaitsee länteen. Asunto on siistissä kunnossa, mutta tyydyttävä kuntoluokitukseltaan.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja suuret remontit ovat tehty. Putkiremontti on tehty 2010 ja julkisivuremontin yhteydessä uusittiin ikkunat ja lasitettu parveke. Taloyhtiön hallitus on aktiivinen ja on huolehtinut taloyhtiöstä hyvin.

Asunto sopii erinomaisesti niin ensiasunnon ostajalle kuin myös sijoittajalle. Vuokratuotto on tämänhetkisen asunnon kunnon mukaan noin 4 % ja asunnossa on arvonnousu potentiaalia remontilla.

Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen mukaan. Vuokrasuhteelle tulee vuosi täyteen maaliskuussa 2022.

Location

Harakantie 20, 02650 Espoo · Leppävaara

Great outdoor scenery

Good transportation connections

Excellent nearby services

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.