Aapelinkatu 9

Espoo · Matinkylä, 02230

45 m² · 2 rooms · Floor 7/7 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Ylimmän kerroksen juuri remontoitu asunto, joka taipuu moneen!

Tämä asunto on juuri valmistunut kattavasta remontista, jonka yhteydessä huoneiston kaikki pinnat on uusittu, keittiö on siirretty ja linjasaneerauksen yhteydessä on uusittu myös kylpyhuone. Keittiö on avoin ja siinä on käytännöllinen aamiaiskaappi. Asunnon erinomainen pohjaratkaisu sopii monen tarpeisiin.

Taloyhtiössä on meneillään linjasaneeraus, jonka on arvioitu valmistuvan kesällä 2022, mutta tämän talon osalta remontti on jo valmis. Tiedossa on siis huoletonta asumista hissitalon ylimmässä kerroksessa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, velaton ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä.

Ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi!

INA PÄÄKKÖNEN

0405228790

ina@kodit.io

Features

Elevator

Huoneistojen parvekelasitukset kuuluvat yhtiökokouspäätöksellä yhtiön kunnossapitovastuulle. Yhtiö on allekirjoittanut 28.4.2021 linjasaneeraushanketta koskevan urakkasopimuksen Bravida Finland Oy:n kanssa. Hankemuoto on tavoitehintainen projektinjohtourakka, ja urakan on määrä olla valmis 30.6.2022. Hankkeen pääsuunnittelijana toimii Sweco Asiantuntijapalvelut Oy ja projektipäällikkönä Eerika Consulting Oy. Hallitus on tehnyt 6.000.000 euron lainasopimuksen Hypoteekkiyhdistyksen kanssa 25.11.2020. Laina-aika on 30 vuotta, lainan korkomarginaali 0,40% viitekorkona 6kk Euribor. Taloyhtiö ei ole siirtänyt osakeluetteloaan huonestotietojärjestelmään. Taloyhtiöllä ei ole lainoja. Huoneistojen parvekelasitukset kuuluvat yhtiökokouspäätöksellä yhtiön kunnossapitovastuulle. Yhtiö on allekirjoittanut 28.4.2021 linjasaneeraushanketta koskevan urakkasopimuksen Bravida Finland Oy:n kanssa. Hankemuoto on tavoitehintainen projektinjohtourakka, ja urakan on määrä olla valmis 30.6.2022. Hankkeen pääsuunnittelijana toimii Sweco Asiantuntijapalvelut Oy ja projektipäällikkönä Eerika Consulting Oy. Hallitus on tehnyt 6.000.000 euron lainasopimuksen Hypoteekkiyhdistyksen kanssa 25.11.2020. Laina-aika on 30 vuotta, lainan korkomarginaali 0,40% viitekorkona 6kk Euribor. Taloyhtiö ei ole siirtänyt osakeluetteloaan huonestotietojärjestelmään.

Location

Aapelinkatu 9 , 02230 Espoo · Matinkylä

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.