Aallokko 6

Espoo · Kivenlahti, 02320

120 m² · 4 rooms · Floor 2/3 · Apartment

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.

Upea koti merinäköalalla tulevan metron läheisyydestä

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja valoisaan, 2-tasoiseen asuntoon. Sisääntulokerros on pääosin yhtenäistä ja avaraa tilaa käsittäen keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan sekä yhden makuuhuoneen ja wc:n. Olohuoneen isoista ikkunoista avautuu upeat merimaisemat. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää, iso vaatehuone sekä todella hieno spa/saunaosasto, jonka yhteydessä myös kodinhoitotila. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua sekä kylpyamme ja tyylikäs moderni sauna.

Toisesta alakerran makuuhuoneesta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, jossa voit vilvoitella löylyjen jälkeen. Asunnon erikoisuutena on oma lämmin autotalli johon on käynti huoneiston sisältä. Täällä voit pitää isompaakin autoa tai ottaa tilan harraste- tai työkäyttöön. Tallin edessä myös paikka toiselle autolle. Täällä asut kuin rivitalossa. Sisäänkäynti tapahtuu suojaisan etupihan kautta.

Tarjolla harvinainen kokonaisuus arvostetussa As Oy Länsiamfissa meren ja rantaraitin äärellä! Tuleva länsimetron pysäkki tulee sijoittumaan vain muutaman sadan metrin päähän. Loistavat palvelut, koulut, päiväkodit sekä liikuntamahdollisuudet aivan vieressä. Yhtiö on aktiivinen ja hyvin hoidettu.

Sydämellisesti tervetuloa yksityisesittelyyn!

Olga Tarino

Myyntijohtaja

0503898921

olga@kodit.io

Features

Central heating

Location

Aallokko 6, 02320 Espoo · Kivenlahti

Good transportation connections

Also selling?

Are you also looking to sell your home? Request an offer through us and make your home transition smooth.

No longer available

This apartment has already found its happy new owners. Scroll down to see more apartments.