Real Estate Agents

Antti Katajainen

Sales Representative · Helsinki, Vantaa, Espoo

Lähes kymmenen vuoden kokemus markkinointialalta sekä loistavat kommunikaatiotaidot tekevät rennosta Antista helposti lähestyttävän myynnin ammattilaisen, joka antaa aina kaikkensa jokaisen asiakkaan kohdalla.

"Asunnon ostajille haluan tarjota mahdollisimman sopivan asuntokohteen ja myyjille pyrin tarjoamaan aina juuri heidän asunnolleen parhaat ostajat. Asiantuntemus sekä intohimo asiakastyöhön ja myyntiin takaavat laadukkaan palvelun ja huippumyyntituloksiin pääsemisen!"

Kun oikea hinnoittelu kohtaa laadukkaan markkinoinnin ja loistavat neuvottelutaidot, päästään huipputuloksiin. Antti tarjoaa asiakkailleen mutkatonta palvelua, nopeita kauppoja ja huippuhintoja! Aktiivisen Antin voi bongata kesällä veneilemästä tai Mustikkamaan koriskentiltä, ja talvella taas rinteistä lumilaudan päältä.

Language: Finnish, English

Gustaf

Olin ensimmäistä kertaa asuntokaupoilla, niin oli vaikea tietää mitä odottaa. Antti hoiti kuitenkin kaiken erittäin hyvin ja ammattimaisesti.

5/5

Jeremias

Toimin Antti Katajaisen kanssa. Hän toimitti asiakirjat ripeästi ja vastasi kysymyksiin asiantuntevasti ja niin, että jokainen sen myös ymmärtää.

5/5

Piia

Sujuva ja vaivaton prosessi.

5/5